Beşiktaş takımı şampiyonluk sonunda kutlamalara devam ediyor. Maç sonrası gittikleri otelde şampiyonluk kutlamalarına devam eden takım büyük sevinç yaşıyor. Otelde kutlamalar devam etti. Teknik adamları Sergen Yalçın ile birlikte mutlu bir sonuç alan takım maç sonrasından bu zamana kadar sevinç naralara atmaya devam etti. Takımın ekip üyeleri, takım oyuncuları ve teknik adamları büyük bir heyecan içinde şampiyonluğa yürüdü. Art arda gelen sakatlıklar ve olumsuzluklar sonrasında yine de şampiyon olan Beşiktaş, dört bir yanda şampiyonluk kutlamaları yapıyor. 

Beşiktaş oyuncuları şampiyonluk hakkında neler dediler?
Beşiktaş maç sonrasında otele geri döndü ve yerleştikleri otelde dinlenmeye devam ediyor. Beşiktaş oyuncuları hem dinleniyor hem de şampiyonluğu kutluyor. Kutlamalar bir türlü bitmiyor. Beşiktaş takımının oyuncusu Rıdvan, ‘O kadar mutluyuz ki sözlerle ifade edemiyoruz. Şampiyon olduk gördük. İnşallah daha fazla şampiyonluğumuz olur. Taraftarlar olmadığı için üzgünüz.’ dedi. Takımın tecrübeli oyuncusu Cenk Tosun ise, ‘Ersin başta olmak üzere herkesin emeğine sağlık. Emek çok. Herkese helal olsun. Çok mutluyuz. Hak ettik.’ dedi. 

Kaleci birçok tebrik aldı!
Şampiyon Beşiktaş takımının kalesi Ersin, bu sezonun şampiyonluğu hakkında konuştu. Ersin, ‘Hayallerimiz gerçek oldu. Devamlı oynadık. Şampiyon olduk. Başarmak için hayal kurmaya devam edeceğiz. Uyumumuz tam. Saha içi ve dışı çok uyumluyuz. Güzel bir sezondu. Çok mutluyuz.’ dedi. 

Oğuzhan Özyakup hem konuştu hem çevirmenlik yaptı!
Beşiktaş şampiyonluğu hakkında sevincini yansıtan Özyakup, ‘İlkler çok değişiktir. Bu ilk bizim için çok güzel oldu. Herkes elinden geleni yaptı. Puan da kaybettik ama kenetlendik. Kendimizden emin bir şekilde hareket ettik.’ dedi. Konuştuktan sonra yayına Atiba ve Ghezzal geldi. Oğuzhan ikilinin sözlerini de taraftarı için çevirdi. Ghezzal ve Atiba da çok mutlu olduklarını, şampiyonluğu çok hak ettiklerini ve büyük bir sevinç duyduklarını söylediler. Başta Sergen Yalçın olmak üzere tüm takım büyük bir sevinç yaşıyor.

Editör: Wan Haber