Corriere dello Sport, “Medel ile anlaşan Beşiktaş, İnter’le de el sıkışmak üzere” diye yazarken, La Gazzetta dello Sport ise “İki külüp arasında 1 milyon Euro’luk fark kaldı” ifadesini kullandı.

Stoper arayışlarını sürdüren ve İnter’de forma giyen Gary Medel’i gündemine alan Beşiktaş’ın, bu oyuncunun transferini bitirmeye çok yaklaştığı iddia edildi.

İtalya’da yayın yapan Corriere dello Sport’ta yer alan haberde, “Medel, Beşiktaş’a çok yakın. Şilili oyuncu ile anlaşan Beşiktaş, İnter Kulübü’yle de anlaşma aşamasında. Beşiktaş 1 hafta içinde operasyonu tamamlayabilir” denildi.

La Gazzetta dello Sport’a göre ise Beşiktaş’ın yaptığı teklif ile İnter’in Medel için istediği rakam arasında 1 milyon Euro’luk bir fark kaldı.

Kartal ile anlaşan Medel’in ise senelik 2.5 milyon Euro’luk teklifi kabul ettiği belirtildi.

‘ÇOK ÖNEMLİ BİR OYUNCU'

Beşiktaş Yöneticisi Erdal Torunoğulları da Medel konusunda Şili basınına yeni bir açıklama yaptı.

El Mercurio gazetesine konuşan Torunoğulları, “Gary Medel’in transferini kısa sürede bitirmek istiyoruz. Şili Milli Takımı için önemli bir oyuncu ve İnter’de da harika bir süreç geçirdi” ifadelerini kullandı.

Inter’in forvet oyuncusu Icardi’nin eşi, aynı zamanda menajeri olan Wanda Nara, geçtiğimiz günlerde İnstagram hesabından Gary Medel’in eşi Cristina Morales ile birlikte çekildiği bir fotoğrafı paylaşarak veda mesajında bulunmuştu.

Şilili yıldızın Villarreal ile oynanan hazırlık maçında kadroya alınmaması da ayrılık iddialarını güçlendirmişti. (internethaber)

Editör: Wan Haber