WanHaber Süper Lig’in 9. haftasında Beşiktaş mabedinde Başakşehir’i ağırlıyor. Beşiktaş, Atiba’nın 42. dakikada attığı golle 1-0 öne geçti. Kara kartal, golden hemen 2 dakika sonra Larin ile farkı 2’ye çıkardı. İlk yarı sona erdi. Bjk Başakşehir Canlı İzle Bein Sports 1 Şifresiz Beşiktaş Başakşehir Jestyayın Justin Tv Canlı Maç İzle

4. dakikada Beşiktaş’ta Rıdvan’ın ceza sahasının solundan çektiği şut savunmadan geri döndü.

Maçta 10 dakika geride kalırken oyun düşük tempoda gidiyor.

14. dakikada kullanılan köşe vuruşunun ardından Mensah’ın ceza sahası dışından vuruşu farklı şekilde auta çıktı.

Başakşehir, 18. dakikada net bir fırsatı kaçırdı. Ceza sahasının solundan son çizgisine inen Mbombo’nun içeri çevirdiği top Montero’ya çarpıp kale direğinin yanından kornere gitti.
 
27. dakikada kullanılan serbest vuruşun ardından Larin ceza sahasında rakibiyle girdiği ikili mücadelede yerde kaldı ve penaltı bekledi. Ama öncesinde Montero ofsayta yakalanmıştı.

30. dakikada Başakşehir’de savunma arkasına sızan İrfan Can’dan önce kalesini zamanında terk eden Utku topun hakimi oldu.

36. dakikada Beşiktaş’ta Larin altıpasta bomboş bir şekilde topla buluştu ama vuruşu auta çıktı. Fakat öncesinde kendisine pası veren Necip ofsayttaydı.ü

42. dakikada Ghezzal’ın ceza sahasına yanın mesafeden kullandığı serbest vuruşta top az farkla yandan dışarı çıktı.

Beşiktaş, 43. dakikada öne geçti. Ghezzal’ın kullandığı köşe vuruşunın ardından altıpasta bomboş kalan Atiba topu ağlara yolladı.

Siyah beyazlılar sadece 2 dakika sonra bir gol daha buldu. Yakalanılan kontratak fırsatında Atiba’nın pasıyla ceza sahasında bomboş topla buluşan Larin’in vuruşu ağları havalandırdı.

Maçın ilk yarısı Beşiktaş’ın 2-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

Editör: Wan Haber