Süper Lig’in 16.Ncı haftasında Lider Galatasaray, Geçen hafta Hatayspor'a 6-0 yenilen Antalyaspor ile kendi evinde bir araya gelecek. Fatih Terim’in cezası sebebiyle takımın başında olamayacağı maçta Galatasaray, Antalyaspor'u yenmek istiyor ve böylelikle liderliğini devam ettirmek istiyor. Antalyaspor ise son maçı unutmak amacıyla deplasmanda kendisine Moral verecek bir galibiyet peşinde koşacak Peki Galatasaray -Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? işte bütün detaylar ve maçın canlı skor takibi.

Galatasaray’da Fatih Terim cezalı olduğu için takımının başında bulunmayacak Omar elabdellaoui yaşamış olduğu şanssız kaza sebebiyle bu maçta forma giyemeyecek.

Hakem Abdulkadir Bitigen’in ilk düdüğü ile başlayacak maç yarın Türk Telekom Stadı’nda saat 19:00’da başlayacak.

Bein Sport HD1’den naklen yayınlanacak müsabakanın skor takibi ve bütün detaylar bu satırlardan sizlerle aktarılacak.

Omar Elabdellaoui Forma Giyemeyecek

Galatasaray’da sene başı kutlamalarında elinde havai fişek patlayan Omar elabdellaoui kırmızı-beyazlı takıma karşı forma giyemeyecek. Hastanede tedavisi süren 29 yaşındaki Norveçli sağ bek oyuncusu takımdaki yerini alamayacak.

3 futbolcunun sakatlıkları devam ediyor

Galatasaray’da Ryan Babel, Sofiane Feghouli, Oghenekaro'nun sakatlıkları devam ediyor. Kondisyonerler eşliğinde çalışmalarını sürdüren Babel ile tedavileri süren Etebo takım antrenmanlarına katılamadı.

5 Oyuncu Ceza Sınırında

Galatasaraylı Kaptan Arda Turan, Ömer Bayram, Younes Belhanda, Marcao Ve Christian Luyindama, fraport TAV Antalya spor maçı öncesi sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Eğer ki bu futbolcular yarınki karşılaşmada herhangi bir kart görmeleri durumunda 17. Hafta da İttifak Holding Konyaspor müsabakasında forma giyemeyecek.

Editör: Wan Haber