Ünlü futbolcu Caner Erkin'in menajeri Batur Altıparmak, oyuncunun sarı-lacivertli kulüpteki performansı ve geçtiğimiz günlerde beğendiği bir Twitter paylaşımla ilgili konuştu.

Bir TV programına açıklamalarda bulunan Batur Altıparmak, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un "Sol bek transferi yapabiliriz" açıklamasını şu şekilde değerlendirdi: "Caner’in Fenerbahçe ile 2+1 yıllık sözleşmesi var. Plan bu şekilde ilerliyor. “Sizi istemiyoruz” demedikleri müddetçe sözleşmeye sadık kalmaya devam edeceğiz. Daha önce de sadık kaldık, bundan sonra da sadık kalmayı sürdüreceğiz. Bize bir şeyler söylenirse o zaman bir çözüm buluruz. Bize henüz bildirilen bir durum yok. Farklı bir durumun da olacağını sanmıyorum. Ancak olursa sportif manada büyük bir hata söz konusu olur. Çok açık bir şekilde belirteyim. Benim antrenörlük lisansım da mevcut. Bir takım şeylere hemen karar vermeyelim ve insanları suçlamaktan vazgeçelim."

“BEĞENİYİ GÖRÜNCE CANER'İ ARADIM”
Altıparmak, tecrübeli futbolcu Erkin'in geçen günlerde "Umut Meraş, Caner Erkin'in kramponlarını taşır" yazan bir gönderiyi beğenmesine ilişkin ise şunları söyledi: "Tweet beğenisini görür görmez Caner Erkin'i teflonla aradım. Caner ise; “Ben beğenmedim. Benim ufaklık telefonla oynarken herhalde beğen tuşuna bastı. Hemen kaldırdım. Ben böyle bir şey asla yapmam” dedi. Olay bundan ibaret yani."

Öte yandan Fenerbahçe'deki ikinci sezonuna başlayan Caner Erkin, çıktığı 37 maçta 10 asist yapmıştı. Canlihaber

Editör: Wan Haber