Yeni Hayat dizisinin ilk fragmanı yayınlandı ama tam olarak yayına ne zaman başlanacağı akıllarda soru işareti bırakmakta. Yönetmenliğini Başak Soysal ve Cem Özüduru’nun üstlendiği, Elif Usman’ın ise senaryosunu kaleme aldığı dizi Kanal D’de yayınlanacak.

İki farklı ailenin yollarının kesişmesinin ve aşkın çatışmalarını konu alan dizinin ne zaman yayına gireceği tam olarak belli değil. Kanal D’de başlayacak dizinin konusu ve oyuncuları izleyiciler taraından merakla beklenilmekte.  26 Mart’ta yayınlanması gerekn dizi Korona salgını nedeniyle ertelenmesne karar verilmişti. Kanal D ise 2 yıl önce Blu TV’nin özel içeriği olan Dudullu Postası Dizisini  Perşembe günlerine koyması izleyiciler tarafından şaşkınlığa sebep oldu.

Yeni hayat  konusu nedir?

 Yeni Hayat dizisi koruma görevini yaptığı bir kadına aşık olan bir korumanın aşkını konu alıyor. İki farklı ailenin yollarının kesişmesi ve aşkın çatışmalrını konusunu içermekte.

Oyuncuları kimlerdir?

Yeni Hayat Oyuncu Kadrosu; Serkan Çayoğlu (Adem Şahin), Melisa Aslı Pamuk (Yasemin Karatan), Tayanç Ayaydın (Timur Karatan), Nilperi Şahinkaya (Nevin Şahin), İpek Filiz Yazıcı (Gökçe Karatan), Nisa Sofya Aksongur (Ece Şahin), Devrim Nas (Özgür Haseki), Aziz Caner İnan (Bekir Tosun), Nebil Sayın (Kunduzi), Ayşe Tunaboylu (Nesibe Toprak), Begüm Akkaya (Fatma Karagöz),  Furkan Kalabalık (Fatih Yılmaz), Övül Özbay (Berna Soydan Haseki), Seher Terzi (Melahat)

YENİ HAYAT FRAGMANI:

Editör: Wan Haber