Uyanış büyük selçuklu dizisinde adeta bütün dengeleri altüst ederek bir hamle yaşandı. Pazartesi akşamlarının sevilen dizisi arasında bulunan yasak elma dizisinin oyuncuları arasında alışveriş yaşandı. Yasak elma dizisin Lila olarak bildiğimiz oyuncu, 5-bölüm önce diziye veda etmişti.

Bunu fırsata çeviren uyanış büyük Selçuklu dizisi başarılı oyuncu buse kahramanı kadrosuna dahil etti. Yani Buse Buçe Kahraman artık yasak elma dizisinden uyanış büyük selçuklu dizisine transfer olmuş bir şekilde izleyicilerin karşısına çıkacak 

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde bütün dengeler böylelikle artık değişti. Tamamen değişik tarzda bulunan iki dizi arasında bu oyuncu transferi bakalım dizide nasıl bir gidişata sebep olacak? Yasak Elma dizisinde görmeye alışık olduğumuz buse buçe kahraman kimdir? Uyanış büyük selçuklu dizisinde hangi karakteri canlandıracak? Sorusunun yanıtı sizler için bu makalede incelendi.

Buse Buçe Kahraman Kimdir?

En son Pazartesi akşamı Fox TV ekranlarında yayınlanan yasak elma dizisinde  Halit Argun’un kızı Lila karakterine can veren Buse Buğçe Kahraman, uyanık Büyük Selçuklu dizisine transfer oldu. Böylelikle dikkatleri bir kez daha üzerine çekti.

1996 tarihinde İzmir'de dünyaya gelen Buse Kahraman, oyuncu olmaya karar vermesi sonrasında Dokuz Eylül Güzel Sanatlar Fakültesi oyunculuk bölümündeki eğitimini tamamlayarak İstanbul'a geldi.

  • ilk etapta 2017 senesinde kötü çocuk sinema filminde Cansu karakterine can verdi.
  • Daha sonrasında ise çarpışma adındaki dizide Meltem karakterini verdi.
  • Son olarak da yasak elma dizisinde Halit Argun’un Kızı Lila karakterine can verdi.
Editör: Wan Haber