Fox TV ekranlarında izleyici ile buluşan yasak elma dizisinden 5 karakterin aynı anda Kadrodan ayrılmasının sonrasında diziye yeni oyuncular dahil oldu. Geçtiğimiz hafta ekranlara gelen 85. bölümün sonrasında dizide büyük bir değişiklik olacağı biliniyordu fakat böylesini hiç kimse tahmin dahi edemiyordu. İzleyiciyi adeta şoka uğratan adeta ters köşe yapan bir bölümle dün akşam ekrana geldi.

Geçen hafta ekranlara gelen bölümde yalıda Şahika, Ender ve yıldız ile aynı anda tartışan Halit Argun merdivenlerden düşerek hayatını kaybetti.

Halit’in Kadrodan ayrılmasından sonra Erdal Özyağcılar, Hasan Ali ismi ile kadroya dahil olan yeni oyunculardandır. Bu nedenle Özellikle de izleyiciler yeni adrenalin dolu dakikaların meydana gelmesini bekledi. Fakat dün akşam yayınlanan Yasak Elma dizisi adeta bir sitkom (komedi) tadına geçti.

Dizide Halit Argun’un hayatını kaybetmesinden sonra hisselerde bölüştürüldü. Fakat büyük bir problem vardı. Borsada şirketin hisseleri gitgide batmaya devam ediyordu. Mert bu duruma çare olarak yeni bir ortak önerisinde bulundu. Adanalı bir iş adamı yani Erdal Özyağcılar’ın can verdiği Hasan Ali karakteri, bırakın şirketi diziyi ele geçirdi resmen.

Erdal Özyağcılar, Hasan Ali karakteri ile diziye Adanalı zengin bir işadamı olarak katıldı. Argun Holding'e ortak olan bu adamın Halit gibi kötü bir karakter olması bekleniyordu. Fakat bambaşka biri çıktı izleyicinin karşısına. Daha ilk bölümden itibaren Ender’e karşı ilgisi varmış gibi hareketlerde bulunan, Adana yöresine ait çeşitli adetleri dizide izleyiciyle buluşturan, sevecen, neşeli bir karakter çıktı karşımıza bakalım bundan sonraki bölümlerde neler olacak?

İzleyici Neden Şok Oldu?

Yasak Elma dizisi denilince izleyicilerin aklına birbirinin arkasından Kuyu kazmaya çalışan ve holding’i ele geçirmeye çalışan birkaç kadın ve birkaç erkeğin hırs ve ihtirasları uğruna her şeyi yapacakları anlatılıyordu.

Fakat Halit Argun’un hayatını kaybetmesinden sonra diziye Hasan Ali karakterinin dahil olmasıyla dizi artık adrenalinden ziyade komedi türü bir yapıma geçiş yaptı.

Hasan Ali Bey, şirket çalışanlarına kaynaşma yemeği verdi. Şahika, Zehra ve Ender’i şoke eden anlar meydana geldi. Mert’in de dahil olduğu yemekte yöresel yemekler sunuldu. Söz ve sıra gecesi takdimi yapıldı. Yemek esnasında şarkıcı Gülşen,yeni albümü davet’ten sana aşığım isimli şarkıyı seslendirdi. Bütün bunların karşısında izleyiciler, sanki başka bir dizi izliyorlarmış hissine kapıldı. Bu durum, aslında Yasak Elma’nın İmajını biraz sarstı.

Editör: Wan Haber