Üç sezondur Fox TV ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam eden yasak elma dizisinde Entrika dur durak bilmediği gibi izleyiciyi şaşırtacak çok önemli kararlara imza atılıyor.

Son Zamanlarda Yasak Elma Dizisinin Oyuncu Kadrosundan Ayrılan Oyuncular Kimler?

Bilindiği gibi yasak Elma dizisinin oyuncu kadrosunda oynayan Halit Argun ayrılmıştı, hemen akabinde kızı lila karakteri ile oğlu Erim karakteri de aynı şekilde diziye veda etmişti ve Ender'in oğlu Yiğit karakterini oynayan kişi aynı şekilde diziye veda etmişti, aynı şekilde Yiğit'in babası olan Kaya yani Şahika'nın Abisi de yasak Elma dizisinin oyuncu kadrosuna veda etmişti.

Yeni Dönem İle Beraber Yasak Elma Dizisinin Oyuncu Kadrosuna Dahil Olan Oyuncular Kimler?

Tüm bu ayrılıklar yaşanırken, Diğer taraftan ise dizinin oyuncu kadrosuna yeni katılımlar gerçekleşti.

Başta Erdal Özyağcılar olmak üzere Berk Oktay gibi pek çok önemli oyuncu yasak elma dizisine dahil olmuştu. Fakat dizinin ilk bölümlerinden itibaren mevcudiyetini koruyan Ender, Şahika, Yıldız üçlüsü Özellikle de bazen birbirleriyle mücadele ederken bazen de birbirleriyle çok sıkı ve sırdaş olacak biçimde dost oluyorlardı.

Yasak Elma dizisinin Pazartesi akşamı ekranlara gelen yeni bölümünün hemen sonrasında fragman ekranlara geldi ve bu fragman da ise Yıldız'ın komada olduğu, Hasan Ali'nin Adana usulü Dürüm yapıp sattığı, Şahika'nın ise daha mütevazi giyindiği ve sahilde gülümseyerek yürüdüğü göze çarpıyor.

Bir önceki paragrafta anlatılan senaryoda Aslında yasak elma dizisinde 5 yıllık bir zaman atlaması sonrasında meydana gelen gelişmeler yazılmıştır.

Yasak elma dizisinde her hafta yeni bir Entrika konusu ile izleyiciye mükemmel dakikalar yaşatan kurgu, Bazen hiç olmadık şeyleri ortaya çıkarabiliyor. Örnek verilecek olursa Halit Argun karakterine hayat veren Talat Bulut, bilindiği gibi hayatını kaybetmiş ve diziden ayrılmıştı, ancak diziden Ayrıldıktan birkaç hafta boyunca sürekli yeniden diziye katılım sağlayacağı ile ilgili çeşitli söylentiler ortalıkta dolaşıyordu.

Yasak Elma dizisinin Pazartesi akşamı ekranlara gelecek yeni bölümünde neler yaşanacağını merak ediyorsanız yeni bölümü kesinlikle kaçırmayın!

Editör: Wan Haber