Fox TV ekranlarında Pazartesi Akşamları izleyici ile buluşmaya devam eden yasak Elma dizisinin bu akşam 99. yeni bölümü yayınlanacak.

100 bölüme dayanan ve gelecek hafta 'Dalya' diyecek olmanın heyecanını yaşayan dizinin ekibi yine etkileyici bir bölüm ile sizlerle beraber olmanın heyecanını yaşayacak bu akşam. Yasak Elma dizisinin geçtiğimiz hafta ekranlara gelen bölümünde Hasan Ali Bey, hayatının en büyük şokunu yaşamıştır. Nikah masasında imza atmış olduğu kadının Ender olduğunu düşünen Hasan Ali Bey'in karşısında şahikayı gördüğünde hayatının kazağını yemişti. Ender ile Şahika ise hedeflerine bir bir ulaşmaya başladı. Yıldız karakterinin geri plana düştüğü dizinin 99. bölümünde yaşanacaklar ile alakalı bazı detaylar da meydana geldi.

Yasak Elma Bu Akşam 99. Bölümde Hangi Gelişmeler Yaşanacak?

  • Hasan Ali Bey açısından artık geriye dönüşü olmayan bir yola girilmiştir. Nikah masasında imzalar atıldıktan sonra Şahika ile Ender birini keyfi yerine gelmiştir ve geceyi beraber geçirmek isteyen Şahika Hasan Ali Bey ile aynı evde yaşamaya başlar.
  • Çünkü artık Şahika, bildiğini okuyacak ve sözünü tutmayacak. Hasan Ali, Şahika ile evlenmiş olmasının şaşkınlığını henüz üzerinden atamamışken, bu evliliğin bitmesi amacıyla elinden gelen her şeyi yapacaktır. Ne var ki Şahika vermiş olduğu sözü de tutmayacaktır.
  • Cansu, Çağatay ile Yıldız'ın arasını bulmak amacı ile gayretlerine devam ederken, hiç Beklenmeyen bir ziyaretçi olayların gidişatını değiştirecektir. İşte dizinin bu akşam ekranlara gelecek yeni bölümü ile ilgili dikkat çeken bir başka fragman da yayınlandı.

Cansu gerçekten de Çağatay ile Yıldız'ın arasını bozabilecek midir? Hasan Ali Bey Şahika ile Ender’den yemiş olduğu kazığın Acısını çıkarmak amacıyla nasıl bir karşı hamle yapacaktır? Başa geçen Şahika artık 'Başkan hanım' olarak kendisine hitap edilmesini istiyor. Holding'de bundan sonra dengeler nasıl değişecek? Tüm bu gelişmelerin detaylarını ve çok daha fazlasını merak ediyorsanız bu akşam Fox TV ekranlarının başında olmayı unutmayın

Yasak Elma dizisi 99 yeni bölümüyle bu akşam saat 20:00’ da Fox TV ekranlarında sizlerle beraber olacak Sakın kaçırmayın!

Editör: Wan Haber