Yalancı dizisi her hafta daha heyecanlı hale gelmiştir. İzleyiciler bu hafta neler olacak Deniz bütün gerçekleri ortaya çıkaracak mı? Deniz'in çabaları boşa çıkmayacak mı? 

Yalancı Dizisi Son Bölüm?

Yalancı'nın ekrana gelen üçüncü bölümünde Mehmet Emir, Deniz'e karşı büyük bir koz elde etti. Kendisini arayan Ercan Adalı ile görüşen Mehmet Emir, Deniz hakkında kendini aklayabileceği yeni bilgiler öğrendi.

Ercan'ın iddialarına göre Deniz geçmişte yine aynı şekilde kendisine iftira atmıştı. Ercan Adalı, geçmişte yaşadıklarını polise anlattı ve Deniz'in kendisine de iftira attığını söyledi. Bu ifade, Mehmet Emir için çok olumlu bir gelişmeydi ancak çok geçmeden gerçek ortaya çıktı.

Ercan ile konuşan Mehmet Emir, adamın gerçek yüzünü anladı.  Doruk'un kız arkadaşı Zeynep'in düşük yapması, hastanede Mehmet Emir ve Deniz'i karşı karşıya getirdi.

Deniz için araştırmalarına devam eden Murat da Mehmet Emir hakkında önemli bir bilgi yakaladı. Mehmet Emir'in hayatını kaybeden eşi hakkında araştırma yapan Murat, Yasemin ile buldukları şeyleri paylaştı.

Murat, Mehmet Emir için harekete geçerken karşı taraftan da atak geldi. Mehmet Emir, Murat'a Yasemin ile görüştüklerini bildiğini söyledi ve açık şekilde tehdit etti.

Her şey Mehmet Emir'in lehine işlerken sonunda Mehmet Emir'e takipsizlik kararı çıktı. Seyircileri ise asıl şoke eden sürpriz final sahnesiyle ekrana geldi. Mehmet Emir'in aklandığı düşünülürken yapılan ters köşe herkesi şoke etti.

Merakla beklenen yalancı, Mehmet Emir çıktı. Olay gecesinde Mehmet Emir'in, Deniz'in içkisine ilaç damlattığı öğrenildi.

Editör: Wan Haber