ATV ekranlarında yayınlanması beklenen Kalp Yarası dizisi büyük bir heyecanla bekleniliyor! Şimdide sosyal medya platformlarında sıkça adından bahsettiren dizi aynı zamanda oyuncu kadrosu ile de dikkatleri üzerine çekiyor. Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin, Merve Çağıran ve Toprak Can Adıgüzel gibi isimler yer alıyor. 
Dizide Ayşe karakterini canlandıran Yağmur Tanrısevsin kısa bir süre önce resmi Instagram hesabında paylaştığı bir yazı ile dikkatleri üzerine çekti. Uzun bir aradan sonra ekranlara geri dönen güzel oyuncu dizide canlandırdığı Ayşe karakterinin sahnelerinden görüntüler paylaştı. Fotoğrafların altına bir not yazan ünlü oyuncu aynı zamanda dizideki karakterini, takipçilerine anlattı!

"Size biraz Ayşe’den bahsedeyim..."
Ayşe, hayatta her şeyi bedel ödeyerek hak etmiş, zorluklarla mücadele etmek zorunda kalan güçlü bir kadın. Çok yönlü, birden fazla işi aynı anda yapan sıcak, samimi, eğlenceli ve bizden biri... Ben çok sevdim Ayşe’yi umarım siz de seversiniz!☺️ Tanışmaya az kaldı..❣️" mesajını fotoğrafların altına yazan güzel oyuncu böylelikle dizideki karakteriyle ilgili ipuçları verdi.  Ayrıca güzel oyuncu yaptığı röportajda ise Ayşe karakteri için şunları sözlerine ekledi "İzleyenler çok sevecek Ayşe'yi. Çabuk sahiplenecekler diye düşünüyorum. Ayşe’nin hayatı bir günde değişecek. Alışkın olmadığı bir şehre, kendi hayatının çok zıttı bir hayata ve insanlara adapte olmaya çalışacak. Ayşe'nin bu yolculuğu sırasında gerçek anlamda bir yaşam mücadelesi izleyeceğiz. Güçlü bir kadın olması, hayata karşı duruşu ve yaşadığı zorluklara rağmen mutlu olmayı bilmesi hemen yakaladı beni.."

 

Editör: Wan Haber