Show TV ekranlarında yayınlanan Güldür Güldür Show programı Hazine ve maliye bakanı Berat Albayrak’ın istifasını konu almıştı.

Şimdi ise Whatsapp sözleşmesi Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan çok güzel hareketler 2 programına malzeme oldu.

Pazar Akşamları izleyici ile Kanal D ekranlarında buluşmaya devam eden Güldürü programı Çok Güzel Hareketler 2’nin Eğlenceli dakikalarını izleyiciler büyük bir merak ve heyecanla bekliyor. Yılmaz Erdoğan’ın film çalışmaları sebebiyle yapıma ara vermesinin ardından yerini öğrencisi Eser Yenenler’e bırakmıştı. Eser Yenenler’in de katkıda bulunduğu ekibin eğlenceli skeçlerine Whatsapp sözleşmesi de eklenecek.

Genel sanat yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan’ın yaptığı, yapımcılığını ise BKM'nin üstlendiği çok güzel hareketler 2 yeni bölümüyle Pazar akşamı Kanal D ekranlarında sizlerle olacak.

Pazar akşamı Çok Güzel Hareketler 2 programında şimdiki aklım skeci ekranlara gelecek ve Whatsapp uygulamasında tartışma meydana getiren yeni gizlilik sözleşmesi ile atıfta bulunan skeç herkesi adeta kahkahaya boğacak. Çok Güzel Hareketler 2 yeni bölümü ile 17 Ocak Pazar akşamı Kanal D ekranlarında sizleri bekliyor.

Editör: Wan Haber