Fox TV ekranlarında Perşembe akşamları izleyiciyle buluşmaya devam eden mucize Doktor dizisinde eski güzel günlere dönüş sinyalleri izleyicilere verildi.

2. sezonu reytinglerde düşük bir performansı sergilemesi sebebiyle ilk sezondaki rekorları Unutturan mucize-doktor Zerrin Tekindor’un hikâyeye Vuslat karakteri ile katılım sağlaması ile beraber tekrardan harekete geçti.

Mucize Doktor dizisinin gıcık ve sevilmeyen karakteri olmayı daha ilk bölümde Başaran Zerrin Tekindor’un güçlü oyunculuk Performansı da izleyicilerden tam not aldı.

 Ali Vefa’ya yerleri sildirecek kadar nefret dolu olan Vuslat karakterine sosyal medya platformlarından bu kadar da olmaz yazık değil mi senaristler Lütfen şu kadını şu diziden alın biçiminde yorumlarda yapıldı.

Ali Vefa’nın görmüş olduğu bu muameleden bir pek çok dizi hayranı da rahatsız olduğunu dile getirdi. Özge Özder’in hayatı verdiği kıvılcım karakterini mumla aradıklarını dile getiren mucize Doktor sevenleri, kıvılcım lütfen geri gel kurtar bizi bu kadından diyerek vuslata çeşitli göndermelerde bulundu.

Kahve sahnesi zaten tamamen iğrenç! sosyal medya platformlarında mucize Doktor dizisi severleri bu sahnenin yayınlanmaması gerektiğini dile getirdi.

Zerrin Tekindor’un senaryo gereği Ali Vefa karakterine hayat veren Taner Ölmez' e baskı yapması izleyiciler tarafından neredeyse gerçekçi olarak karşılandı ve tepki gösterildi.

Mucize Doktor yeni bölümüyle bu akşam saat 20:00’da Fox TV ekranlarında sizlerle beraber olacak, Sakın kaçırmayın! İyi seyirler.

Editör: Wan Haber