TRT 1 ekranları efsanevi bir diziye ev sahipliği yapacak. Yeni dizileriyle sektöre damga vuran TRT şimdilerde Teşkilar dizisinin izleyici karşısına çıkarmaya hazırlanıyor.

Teşkilat dizisi ilk fragmanı yayınlanırken izleyiciyi de ayrı bir heyecan sardı. Dizi ile ilgili araştırmalar sürerken herkes Teşkilat dizisi konusu nedir? Kimler oynuyor? Oyuncu kadrosu nasıl? sorularına cevap aramaya başladı. İşte Teşkilat dizisine dair araştırma yapılan o soruların yanıtı...

TEŞKİLAT DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Teşkilat dizisi MİT personellerini konu alıyor. Milli İstihbarat Teşkilatı'nda çalışan kişilerin iş ve özel hayatları dizide ele alınıyor. Dizide karakterlerin kendi hayatlarından geçerek vatan için can siperhane mücadeleleri gösterilecek. Ayrıca MİT Teşkilatı'nın kale adıyla bilinen binası da ekranlara gelecek. Dizide Türkiye'nin ürettiği en önemli savunma araçlarından olan İHA ve SİHA da yakından tanıtılacak. Dizinin çekimleri Ankara'da gerçekleştirilecek. 

TEŞKİLAT DİZİSİNDE KİMLER OYNUYOR? OYUNCU KADROSU NASIL?

Televizyonlardaki dizi sektörüne çığır açacak olan Teşkilat dizisi ilk bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. 7 Mart Pazar günü birinci bölümü yayınlanacak olan Teşkilat Dizisi başarılı oyuncu kadrosuyla da dikkat çekti. Dizinin başrollerini Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal Yurtçu paylaşacakken genç oyuncu kadrosu göze çarpıyor.  Dizideki diğer oyuncular ise Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu, Ezgi Şenler, Mehmet Usta, Tuncer Salman, Nihat Altınkaya ve Serdar Yeğin.

Editör: Wan Haber