TV8’de 2021 yılında ekranlara gelen Survivor yarışması en son dokunulmazlık oyunu oynandı. Ünlüler ile gönüllüler arasında oynan dokunulmazlık oyununda ünlüler dokunulmazlığı kazandı. 2021 Survivor yarışmasında ilk eleme adayı dokunulmazlığı kaybeden gönüllülerden çıktı. Survivor yaraşmasının hayranları bu hafta adaya kimin veda edeceğini merak etmektedirler. Peki 2021.’de ilk Survivor’a veda edecek kişi kimdir?

2020 Survivor yarışma heyecanı 2021.2de de devam ediyor. Survivor yarışmasında ünlüler ve gönüller takımları belirlenirken 3. Hafta dokunulmazlık oyunu oynanıyor. Ada hayatına alışmaya çalışan yarışmacılar fiziksel zorluklar yaşıyorlar. Açlık yarışmacıların agresifleşmesine sebep oluyor buda adada huzursuzluk çıkmasına neden oluyor.

Oyun sırasında yarışmacılardan biri lan Batuhan arkadaşlarına sert çıkarak tepkilerin hedefine girdi. 24 yaşındaki yarışmacı kendine hakim olamıyorken takım arkadaşları Batuhan Karacakaya’ı sakinleştirmeye çalıştılar.

Bu olaydan sonra Acun Ilıcalı’nın Kırmız Alarm durumu odluğunu söylemesi herkesi merak içerisinde bıraktı. Bir yarışmacının yarışmaya devam edemeyeceğini söyleyen Acun Ilıcalı, Cemal Hünel’den bahsedildiği gündemde. sakatlığından dolayı adaya vedamı edecek işte tüm bu konular hayranları tarafında merak edilmektedir.

Editör: Wan Haber