Fox TV'nin en çok sevilen romantik komedi dizilerinden Sen Çal Kapımı yeni sezonuyla ekranlarda yer almaya hazırlanıyor! Nisan ayında sezon arası veren Sen Çal Kapımı dizisi yeni sezonuyla Haziran ayında izleyicisiyle buluşmak için gün sayıyor! Büyük bir heyecanla beklenen dizinin yeni sezonundan ilk fragman ise kısa bir süre önce yayınlandı.

MF Yapım imzalı Sen Çal Kapımı dizisinin yeni sezonunda oldukça sürpriz gelişmelere şahit olacaksınız. Hem popüler oyuncu kadrosu hem de romantik konusuyla izleyiciyi ekrana kilitleyen Sen Çal Kapımı dizisinin yeni sezonu oldukça iddialı geliyor! Sosyal medya platformlarında da büyük bir hayran kitlesi olan dizinin hayranları fragman yayınlandıktan sonra sosyal medya gündemine oturdu!

Ayşe Üner Kutlu'nun senaryosunu kaleme aldığı Sen Çal Kapımı dizisinin yönetmen koltuğunda Altan Dönmez oturuyor. Hem oyuncu kadrosu hem de teknik ekibi ile herkesten tam not alan dizinin yeni sezonu 9 Haziran Çarşamba günü saat 20.00'de Fox TV ekranlarında yayınlanmaya başlayacak!

Sen Çal Kapımı 40. bölümde neler olacak?
Aradan yıllar geçmiştir ve bir şekilde Eda ve Serkan'ın yolları yeniden kesişir. Artık tamamen farklı hayatlara sahip olan ikiliyi bir şekilde yeniden karşılaşır. Ancak bu sefer olaylar çok daha farklı ilerleyecek!

Sen Çal Kapımı dizisinin oyuncuları:
Hande Erçel    Eda Yıldız Bolat    
Kerem Bürsin    Serkan Bolat    
Neslihan Yeldan    Aydan Bolat    
Evrim Doğan    Ayfer Yıldız    
Anıl İlter    Engin Sezgin    
Elçin Afacan    Melek Yücel    
Başak Gümülcinelioğlu    Pırıl Baytekin    
Alican Aytekin    Seyfi Çiçek    
Sarp Bozkurt    Erdem Şangay
İlkyaz Arslan    Leyla Haktan    
Sinan Albayrak    Kemal Özcan    

Editör: Wan Haber