FOX TV kanalının en sevilen yapımları arasında yer alan Sen Çal Kapımı dizisi 2. sezonu ile bomba gibi geri dönüyor! Nisan ayında sezon arası veren dizinin ikinci sezonu 9 Haziran Çarşamba akşamı ekranlara gelecek. Sosyal medya platformlarında da büyük bir hayran kitlesine sahip olan Sen Çal Kapımı dizisi 11 bölüm daha izleyicilerini romantizme ve komediye doyuracak.


Başrollerini Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in paylaştığı MF Yapımı dizinin yönetmen koltuğunda ise Altan Dönmez oturuyor. Ayşe Üner Kutlu tarafından senaryosu kaleme alınan dizinin yeni sezonu herkes tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor. İlk bölümünden itibaren büyük bir ilgiyle takip edilen dizi bildiğiniz gibi 11 bölüm sonra final yapacak.


Eda ve Serkan'ın yıllar sonra bir araya gelmesini konu alacak olan 2. sezonda daha birçok sürpriz bulunuyor! Serkan’dan bir kızı olan Eda, Serkan’ın baba olduğunu söyleyecek mi? Ayrıca birinci sezonda yer alan birçok oyuncu dizinin ikinci sezonunda yer almıyor.  Melisa Döngel, Bige Önal, Çağrı Çıtanak gibi sevilen isimler diziden ayrılma kararı aldı. 
Sen Çal Kapımı yeni sezonu ile 9 Haziran Çarşamba akşamı saat 20.00’de Fox TV ekranlarında olacak.


Sen Çal Kapımı dizisi oyuncu kadrosu:
Hande Erçel    Eda Yıldız Bolat    
Kerem Bürsin    Serkan Bolat    
Neslihan Yeldan    Aydan Bolat
Evrim Doğan    Ayfer Yıldız    
Anıl İlter    Engin Sezgin    
Elçin Afacan    Melek Yücel    
Başak Gümülcinelioğlu    Pırıl Baytekin    
Alican Aytekin    Seyfi Çiçek    
Sarp Bozkurt    Erdem Şangay
İlkyaz Arslan    Leyla Haktan    
Sinan Albayrak    Kemal Özcan    

Editör: Wan Haber