atv ekranının heyecanla izlenen reyting rekortmeni dizisi ‘Kuruluş Osman’ın kadrosuna ünlü bir isim katılıyor. İkinci sezonunda da büyük ilgi gören dizinin kadrosuna son olarak ünlü oyuncu Yıldız Çağrı Atiksoy dahil oldu.

Savaşçı dizisinin ilk iki sezonunda Berk Oktay ile birlikte başrolde yer alan Yıldız Çağrı Atiksoy, sonra yayınlanan 3. ve 4. sezonlarda ise bulunmamıştı. Aslı Özkaynak isimli karakterde izlediğimiz oyuncu, 2019-2020 sezonunda ise TRT1’de yayınlanan Şampiyon isimli dizide bulunmuştu.

Son dönemde Savaşçı dizisinin ilk iki sezonunda partner olduğu Berk Oktay ile aşkıyla magazin gündeminden düşmeyen Yıldız Çağrı Atiksoy, artık atv ekranında hayranlarının karşısına çıkacak.

Sevilen oyuncu ‘Kuruluş Osman’da Malhun Hatun karakterine hayat verecek. Malhun Hatun, dizinin hayranları tarafından uzun süredir merakla beklenen bir karakterdi.

Yapım, proje tasarım ve senaryosu Mehmet Bozdağ’a ait; genel yönetmenliğini Metin Günay’ın ve başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit’in üstlendiği ‘Kuruluş Osman’, atv ekranlarında çarşamba akşamlarına damgasını vurmaya devam edecek.

Editör: Wan Haber