Fox TV ekranlarında izleyici ile buluşan savaşçı dizisinin yeni sezon bölümleri merak içerisinde bekleniyor. Sezonun başında stok bölümler ekranlara geldi, sonrasında ise dizi ile alakalı bir sessizlik hakim oldu. Hiçbir bilgi alınamayan savaşçı dizisinden oyuncu kadrosundan çeşitli ayrılıklar da meydana gelince artık savaşçı dizisinin tamamen sona erdiği, bir daha ekranlara gelmeyeceği düşünüldü. Başrollerinde bulunan Berk Oktay’ın yasak elma dizisine geçmesi ile beraber Ümitler daha da tükendi.

Savaşçı dizisinin oyuncu kadrosundan başka oyuncularında tek tek ayrılması ile beraber sosyal medyada savaşçı dizisinin Temelli final kararı alacağı şeklinde yorumlandı. Oyuncular, değişik dizilere dağılmaya başladığı süreç içerisinde dizinin yapım firması olan limon yapım müjdeli haberleri peş peşe vermeye başladı.

Berk Oktay’ın ayrılmasından sonra başta Tamer Karadağlı olmak üzere Yeşilçam’ın Usta aktörlerinden Ediz Hun, ünlü oyuncu Ekin Mert Daymaz gibi pek çok önemli oyuncu savaşçı dizinin kadrosunda bir araya geldi.

Savaşçı dizisine pek çok yeni isim Böylelikle katılmış oldu.

Yönetmenliğini Osman Taşçı ile Eray Koçak'ın yaptığı, Süleyman Çobanoğlu’nun senaryosunu Kaleme aldığı savaşçı dizisi için artık her şey hazır. Uzun bir süreden sonra Çalışmalara devam edildi ve 22 Ocak tarihinde ilk çekim günü olarak planlandı bir gazetecinin Instagram hesabından yapmış olduğu paylaşımlara göre savaşçı dizisinin Cuma günü sete çıkacağı öğrenildi. Bu haberin sonrasında ise diziyi merakla bekleyenler açısından geri sayım başladı.

22 Ocak yani Yarından itibaren çekimlerinde sürat verilecek ve çekimlerden sonra yakın zaman içerisinde FOX TV ekranlarında yeni bölümleri ile savaşçı dizisinin ekranlara gelmesi bekleniyor.

Editör: Wan Haber