Güzel oyuncu Özge Özder, Sadakatsiz dizisinin birçok bölümünde hamileydi ve diziye devam etmemesini söylemelerine rağmen dizide olmaya devam etti. Sadakatsiz dizisinin yapımcıları Özge Özder’in hamileliğini rahat geçirmesi için sete ara vermesini söylediler ancak Özge Özder, kabul etmedi. Çalışamayacak durumda kalana kadar diziye devam etmek istedi. Hamileliğinin son noktalarına kadar çalışan Özder, seyircileri şaşkına çevirdi. Özge Özder dizi bölümlerinde boydan çekilmediği için sorun yaşamıyordu. Bu durumu öğrenen seyirciler Özge Özder’in azmi karşısında hayrete düştüler. Güzel oyuncu iki ay önce bebeğini kucağına aldı ve tüm hızı ile çalışmaya devam etti. Bebeği ile fotoğraf paylaşımları yapan ünlü oyuncu beğeni yağmuruna tutuldu. 
Sadakatsiz dizisi nerede çekiliyor?
Sadakatsiz dizisi Tekirdağ merkezinde çekiliyor. Dizi seti Tekirdağ’da çalışmalarına devam ediyor. Oyuncuların bazıları yakın olduğu için İstanbul Tekirdağ arası gidiş geliş yapıyorlar. Sadakatsiz dizi oyuncuları sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlar ile büyük ilgi görmeye devam ediyorlar. Dizinin sosyal medya hesapları adeta beğeni yağmuruna tutuluyor.
Sadakatsiz dizi oyuncusu Özge Özder kimdir?
Sadakatsiz dizinin başarılı oyuncusu Özge Özder, 1978 yılında hayata gözlerini açtı. 43 yaşında olan güzel oyuncu, birçok başarılı projede yer almıştır ve son olarak Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisinde boy göstermektedir. 
Özge Özder kiminle evli?
Sadakatsiz dizisinin güzel oyuncusu Özge Özder, 2007 yılında Tansel Öngel ile dünya evine girdi. İkilinin evliliği sadece 3 yıl sürdü. 2010 yılında yollarını ayırdılar. Özge Özder 2018 yılında Sinan Güleryüz ile dünya evine girdi. Sinan Güleryüz ve Özge Özder’in iki aylık bir bebekleri var. Özge Özder Umutsuz Ev Kadınları, Dudaktan Kalbe, Mucize Doktor, Ömre Bedel, Haziran Gecesi ve Umuda Kelepçe Vurulmaz gibi projelerde yer aldı. 

Editör: Wan Haber