Kanal D ekranlarında Çarşamba Akşamları izleyiciyle buluşmaya devam eden Sadakatsiz dizisinde Derya karakterine hayat veren Özge Özder uzun bir süredir diziden ayrılmıştı. Gelen son dakika haberine göre Özge özder'in diziye geri dönmek amacıyla sabırsızlandığı açıklandı.

Sadakatsiz Dizisinin Derya'sı Neden Ayrılmıştı?

Sadakatsiz dizisinde Derya karakterine can veren Özge Özder, profesyonel bir şekilde karakterini oynuyor.

Mucize Doktor dizisinde oynadıktan sonra diziden çok hızlı bir şekilde ayrılma kararı alan oyuncu, izleyiciler tarafından çok anlam verilmezse de Sadakatsiz dizisine transfer olmasına da sevindi şeklinde konuşabiliriz. Özge Özder, Başarılı bir şekilde sergilemiş olduğu oyunculuk performansı ile Dr Derya karakterini oynarken çok iyi bir iş çıkarttı.

Oyunculara Örnek Oldu

Med Yapım firması aracılığı ile devam eden dizide bulunan Özge Özder, geçtiğimiz haftalarda hamile olduğunu açıklamıştı. Fakat çok cesur bir karar ile diziyi bırakmak istemedi. Yapımcının da doğru bir şekilde yönlendirmesiyle başarısına ivme kazandıran oyuncu, devam etmek istediğini ve devamlı olarak da dizi röportajlarında bu durumu dile getiriyordu. Her ne kadar da göz önünde güzel işler çıkarsa da sağlık açısından problem yaşayabileceğini bilen Özge Özder, beraber ilerlediği meslektaş arkadaşlarına da güzel bir örnek olduğu nokta nihayetinde doğum vakti geldi ve Özge Özder kızını kucağına aldı Artık dinlenme bitti, setlere geri dönme zamanı geldi.

Sağlık Problemleri Olsa Dahi Oynamaya Devam Etti

Sadakatsiz dizisine devam etmek isteyen oyuncu, hamile olduğu için bol kıyafetler ile son derece profesyonel bir şekilde dizide hamile olduğunu saklamayı başarmıştı.

Hiç kimsede bu durumdan Bir rahatsızlık duymadı, duyulursa dahi saygı ile karşılamak zorunda olduklarını bilmeliler. Özellikle de seyircileri bu durumdan haberdar olduklarından dolayı oldukça şaşırdılar ve kendisini takdir ettiler.

Derya Ne Zaman Dönecek?

Doğuma çok kısa bir süre kala diziye mecburen ara vermek zorunda kalan ve kızı Luna bebeği kucağına alan oyuncu 14 Şubat günü doğum yapmıştı. Dizinin çekimleri tamamlandı.

Doğumdan yaklaşık 2 gün sonra kalan sahnesini çekti, hemen akabinde ise sağlık problemlerinin tamamıyla oturmasını beklemek açısından dizinin ayrılmak zorunda kalmıştı. Bu hafta çarşamba günü yani 22. Bölümü ekranlara gelecek olan dizinin bu bölümünde yer almasa da haftaya kesinlikle dizide olacak.

Editör: Wan Haber