Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam eden Sadakatsiz dizisinin pek de hoşlanılmayan bir karakteri dün akşam ekranlara gelen yeni bölümdeki final sahnesini hemen sonrasında diziden ayrıldığı ile ilgili çeşitli yorumlar ile gündeme gelmişti. Dizide Selçuk karakterine can veren Tarık Emir Tekin”in son sahnede karakterin inşaattan aşağı düşmesi ile öldüğü düşünülüyordu. Fakat durum pek de öyle olmayacak.

Sadakatsiz dizisinin 14. bölümü ile dün akşam ekranlara gelen dizide kafaları Bir Hayli karıştıran final sahnesi oluştu.

  • Cansu Dere
  • Caner Cindoruk
  • Melis Sezen’in

başrollerinde bulunduğu Sadakatsiz dizisinde izleyenleri şoka uğratan bir kare sonrası bütünlüğü Kafalar karıştı.

Dizinin takipçileri Volkan ile işbirliği yapan Selçuk’un Nil ve Asya’nın kendisine tuzak kurduğunu anlaması ve delirmiş bir biçimde Nil’in peşinden koştuğu sahnede adeta nefesler tutuldu. Kaçıp giderken Volkan da geldi, Bu esnada Asya’da inşaatın önünde bekliyordu.

Kovalamacada Nil, Selçuk’tan kurtulmak amacıyla atlayacağını haykırırken, Volkan da onu durdurmak için uğraşıyordu. Selçuk, ansızın bir hamle gerçekleştirip üstüne atlamaya çalışırken Volkan, Nil'i çekti.

Tam da bu esnada inşaattan bir kişinin düştüğünü gören Asya şok oldu. Bu kişinin Volkan olduğunu sanan Asya şaşırıp kalırken, kimin düştüğü de tam olarak anlaşılamamıştı.

 Fakat Daha sonrasında ise bakıldığında ekrana gelen Tarık Emir Tekin’in oynadığı Selçuk’un inşaattan düşüp öldüğü düşünüldü. Bir sonraki hafta ekranlara gelecek olan dizide merak içerisinde izleyiciler Tarık Emir Tekin’in ölüp ölmediği ya da diziden ayrılıp ayrılmayacağı ile ilgili meraklarını gidermeye çalışıyorlar.

Editör: Wan Haber