Başrollerinde Metin akdülger ve Dilan Çiçek Deniz’in yer almış olduğu yarına tek biletin konusu nedir ne zaman yayınlanacak işte bütün merak edilenler...

Yarına Tek Bilet Filmi Konusu Ve Oyuncuları
Bu film, Ankara’dan İzmir’e Doğru bir seyahat esnasında birbiri ile karşılaşan İki yabancı’nın Romantik kurgularını konu almaktadır. İkilinin sürtüşmesi ile başlayan ilişkisi, birbirlerini tanıdıkça ve aradan zaman geçtikçe aslında geçmişe bir sünger çekerek ileriye dönük çeşitli hayallerin oluşmasını ve bu hayallerinin fark edilmeleri serüveni’nin başlanmasına yol açmaktadır. Yarına tek bilet 19 Haziran tarihinde netflix’te gösterimde olacak. Yarına tek billet projesinin yapımcılığını OG medya ve Ptot film üstlenmiştir. Yönetmen koltuğunda ise “Aile arasında, Çok Film Hareketler Bunlar” gibi filmlerin yönetmenliğini de yapan netflix’in bir yer projesi Atiye ile tanınan Ozan açıktan oturmaktadır.

Dilan Çiçek Deniz Kimdir?
28 Şubat 1995 tarihinde Sivas’ta dünyaya gelmiştir. Annesi ve babası öğretmendir. Babasının İsmi Orhan Deniz, annesinin adı ise hale Temizyürek'tir. Lise yıllarında iken 3 sene boyunca tiyatro eğitimi görmüştür. 17 yaşındayken Liseler Arası Tiyatro yarışmasına katılıp oyunculuk ödülünü almayı başarmıştır. Ege Üniversitesi’nde Turizm Rehberliği eğitimini alırken asıl istemiş olduğu bölümün karşılaştırmalı edebiyat olduğuna karar vererek sınavlara tekrardan hazırlanarak karşılaştırmalı edebiyat bölümüne geçiş yapmayı başarmıştır. Dilan Çiçek Deniz, 15 yaşında “Güneşi annem sandım” isminde şiir kitabı çıkarmıştır. Modellik kariyerinde de başarılara imza atan Dilan Çiçek Deniz, 2014 senesinde Elidor Miss Turkey güzellik yarışmasına katılmış ve ikincilik koltuğuna oturmuştur. 2015 senesinde Miami’de düzenlenen Kainat Güzellik Yarışmasında Türkiye’yi temsil etmiştir. 2015 senesinde Star TV’de yayınlanan “Tatlı küçük yalancılar” dizisindeki Ebru karakterinde oynamıştır. Bu dizide Bensu Soral, Şükrü Özyıldız, Alperen duymaz, Beste Kökdemir, Büşra Develi, Burak Deniz ile birlikte rol almıştır. Fakat bu dizi düşük reytingi sebeplerinden dolayı 3 Ekim 2015 tarihinde 13 bölümün ardından final yapmıştır.

Editör: Wan Haber