Müge Anlı ile Tatlı Sert programı tüm hızı ile devam ediyor. Müge Anlı karanlık olayları aydınlatıyor ve olayları çözmeye devam ediyor. Bu bölümde de ilginç vaka ortaya çıktı. 19 yaşındaki genç çocuk Müge Anlı’ya başvuru yaparak ailesinin kayıp olduğunu söyledi. Kayseri’de yaşayan Mehmet Turan ve eski eşi Firdevs Öztürk şüpheli bir şekilde ortadan kayboldu. Eski eşler arasında sorun olmadığını söyleyen çocukları ev yüzünden bir olay olduğundan şüphelendi. Karışık bir vaka olduğu için kafalar karıştı. Cinayetler, tehditler büyüdü. Kayıp eşlerin akrabalarında da ortaya çıkmamış cinayetler olduğu ortaya çıktı. Kayıp Mehmet Turhan’ın oğlu canlı yayında bildiği 4-5 cinayetten bahsetti.
Amcasından şüpheleniyor!
Yayına gelen genç adam annesinin ve babasının nerede olduğunu bilmediğini ve amcasının zarar verebileceğini söyledi. Amcasının babasını tehdit ettiğini söyleyen çocukları, amcasının nerede olduklarını bilmediklerini dile getirdiler. Amcası babasını evden kovunca aralarında husumet olduğu ortaya çıktı. Peynircilik yapan amcanın, para davasına insanları öldürdüğünü anlatan kişiler herkesin kanını dondurdu. 
Kan donduran cinayetler!
Firdevs Öztürk hakkında şok bir olay anlatıldı. İki kardeş ablalarını öldürdüklerini itiraf ettiler. Yayına gelen çocukları aile içi cinayeti anlatırken Müge Anlı’nın adeta kanı dondu. Havva adlı kardeşlerini öldürdükleri iddia edildiğine rağmen, vakanın ortaya çıkmaması herkesi şok etti. Uyuşturucu, cinayet ve daha birçok suç işleyen adam ortadan kayboldu.
Suç makinesi baba nerede?
9 gündür kayıp olan Mehmet Turhan ve eski eşi Firdevs Öztürk’ün nerede olduğunu kimse bilmiyor. Yayına gelen çocuk, babasının yaptığı cinayetleri ve olayları anlatırken şok yarattı. Birçok cinayet işleyen, kadınların kolunu satırla kesen bir adam olduğu için cezavinde yattı. Çıktıktan sonra boşandığı eşi ile kayıplara karışan Mehmet Turhan’ın nerede olduğu bilinmiyor. Yayına gelen çocukları anne ve babasının ölümünden öz amcasını sorumlu tutuyor.

Editör: Wan Haber