Gerilim, aşk, tutku, komedi ve daha birçok duygunun bir arada izleyicilere sunulduğu Masumlar Apartmanı dizisi, her bölümü ile reyting sıralamalarını zorlamaya devam ediyor. Masumlar Apartmanı dizisi her Salı günü ekranlara gelmeye devam ediyor. Dizinin başrolleri çok dikkat çekiyor. Gösterdiği performanslar ile büyük ilgi gördüler. Daha önce birçok projede yer alan 3 kadın, Masumlar Apartmanı dizisine damga vurdu. Farah Zeynep Abdullah, Ezgi Mola ve Merve Dizdar en çok konuşulan isimler arasında yer aldı. 
Masumlar Apartmanının dev oyuncu kadrosu göz alıyor!
Farah Zeynep Abdullah, daha önce Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Unutursam Fısılda, Kurt Seyit ile Şüra ve Bir Küçük Eylül Meselesi gibi birçok projede yer almış ve kendinden çok kez söz ettirmişti. Merve Dizdar Eltilerin Savaşı, Vatanım Sensin ve Mucize Doktor gibi dev projelere imza atmıştır. Bu oyuncuların yanı sıra Ezgi Mola da diziye renk katan isimler arasında oldu. Daha önce birçok komedi dizisinde yer alan Mola, bu kez çok farklı bir rolde yer aldı. 
Masumlar Apartmanı 33. bölüm fragmanı yayınlandı!
Masumlar Apartmanı dizisi bu akşam yeni bölümü ile ekranlara gelecek. Bir önceki bölümlerinde güçlü kadrosunu ve konusunu konuşturan dizinin yeni bölümü büyük merak içinde bekleniyor. Yapımcılar dizinin bu kadar beğenilmesine çok seviniyor. Masumlar Apartmanı dizisinin yeni bölümünde Han, Naci’yi doktora götürmeye ikna eder ve sonunda onu götürür. Safiye, Anıl’dan öğrendiği şeyler karşısında şok içine girer. Büyük bir şok içindeyken diğer yandan Okşan’ı kontrol altında tutmaya çalışır. Gülben, karışıklığı çözmeye çalışır ancak iş işten geçmeye başlar. Han, İnci ile baş başa tatile gitmek ister. Uzak bir yerlerde kafa dinlemek ister. Olayların sarpa sarması büyük şok yarattı. Masumlar Apartmanı 33. yeni bölümü ile seyircinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 

Editör: Wan Haber