4. Bölümü ile ATV ekranlarında dün akşam Maraşlı dizisi yayınlandı. Alina Boz ile Burak Deniz ikilisinin harika uyumları ve güçlü enerjilerinin her sahneye yansıdığına şahitlik eden seyirciler, dizi ile ilgili çok olumlu yorumlar yazıyorlar sosyal medya platformlarında.

Maraşlı dizisinin kurgusu da oldukça beğenildi ve güzel oyunculuk performansları neticesinde de reytingler bu yapıma doğru akmaya başladı. Ekranlara geldiği ilk günden itibaren dün akşam yayınlanan 4. bölüme kadar çok mükemmel bir uyum ve harika bir performans sergileyen Maraşlı dizisi tutulmayı hak etti.

Maraşlı dizisinin 4. yeni bölümünün elde etmiş olduğu reyting neticeleri gelecek adına çok umut vaat ediyor. Totalde 7’li seviyelere kadar ulaşmayı başaran dizi, ATV’yi de oldukça sevindirdi ve bu kategoride günü 5. Sırada tamamlamasını sağladı.

 AB grubunda ise dizi altılı derecelerde fakat pek çok diziden çok daha iyi durumda ve günü de bu kategoride 3. Sırada tamamlamayı başararak çok iyi bir sınav verdi.

ABC1 grubunda da 7’ki rakamlara yaklaşan dizi, günü 5 olarak tamamladı. Her hafta yükseliş sergileme grafiğini de devam ettirdi. Maraşlı dizisinin izleyicileri tarafından tutulduğu bu rakamlarla artık anlaşılıyor.

Dizinin hikayesindeki heyecan düşmediği sürece yapımın ilerleyen haftalarda çok daha iyi reytingler almaması açısından herhangi bir neden görünmüyor.

Maraşlı dizisi her pazartesi akşamı ATV ekranlarında!

Editör: Wan Haber