Merak ediyorsunuz bu dizinin hangisi olduğunu, sıkı durun hemen söylüyoruz. Tabii ki de Maraşlı Burak Deniz ile Alina Boz gibi son senelerin iddialı 2 oyuncusunu bir projede buluşturan dizi, tanıtımları ile de şimdiden büyük bir ilgi toplamayı başardı. 11 Ocak Pazartesi akşamı ilk bölümüyle ekranlara geldi.

Aaynı akşam ekranda bulunan ve Star TV televizyonlarında izleyiciyle buluşan sefirin kızı, Fox TV ekranlarında yasak elma, Show TV ekranlarında çukur, TRT 1 ekranlarında Uyanış Büyük Selçuklu dizileri bulunuyor.

 Özellikle de Maraşlı dizisinin sefirin kızı dizisinden izleyici alıp alamayacağı merak konusu olmaya başladı.

Dizi İle İlgili Detaylar İse Söyle

Maraşlı dizisinde Alina Boz varlıklı bir ailenin ayakları yere basan, zeki ve donanımlı fotoğraf sanatçısı kızı Mahur karakterine can veriyor. Değişik hikayesi, ilginç tarzı ve sürükleyici temposu ile dikkatleri üzerine çeken olan Maraşlı dizisi,  dün akşam yani 11 Ocak Pazartesi akşamı ATV ekranlarında izleyici ile buluştu. Alina Boz, daha önce Star TV ekranlarında Erkan Petekkaya, Nurgül Yeşilçay gibi usta isimlerle beraber Paramparça isimli dizide mükemmel bir performans sergilemişti. O performansından hemen sonra ise dizi şirketleri Alina Boz’un peşinde koşmaya başladı.

Editör: Wan Haber