Leyla ile Mecnun uzun yıllar ekranlarda olan bir dizidir. Gündemde çok kez konuşulan ve kendinden çok kez söz ettiren Leyla ile Mecnun dizisi hakkında çıkan iddialar sevenlerini heyecanlandırdı. 2011 yılının televizyon komedisi tadında dev dizisi Leyla ile Mecnun, tekrar izleyicisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Leyla ile Mecnun sevenleri bu haber karşısında büyük şok yaradı. Doğru olup olmadığı konusunda araştırmalar yapmaya başladılar. Güzel haberi Acun Medya ekibi verdi. Leyla ile Mecnun çok yakında Exxen için tekrar çekilecek. Leyla ile Mecnun sevenlerin Exxen üyeliği olması gerekecek.
Leyla ile Mecnun tekrar mı çekiliyor?
Ekranların sevilen dizisi Leyla ile Mecnun yaklaşık 3 sezon ekranlarda olmuştu ve büyük bir başarı elde etmişti. Leyla ile Mecnun sosyal medyanın gündeminde çok kez konuşulmuştu. Yurtiçi ve dışında büyük ilgi gören dizi, tekrar çekilecek iddiaları sonrasında büyük heyecan yarattı. Tüm Leyla ile Mecnun hayranları büyük bir şok içinde dizinin yeni bölümlerinin ne zaman çıkacağını beklemeye başladı. 
Acun Ilıcalı hamlesini yaptı!
Üç sezon ekranlarda olan ve büyük başarı elde eden Leyla ile Mecnun dizisi Acun Ilıcalı tarafından tekrar çekilme kararı aldı. Kendi platformu olan Exxen için çalışmalar yapan Ilıcalı, daha önce Sihirli Annem adlı efsane diziyi de tekrar çekmişti. Exxen için tekrar çekilecek olan Leyla ile Mecnun’un oyuncularının çoğunlukla aynı olması düşünülüyor. Eski oyuncuları ile görüşmeler başlamış ve anlaşmalar sağlanmaya çalışılılyor. Leyla ile Mecnun konusunun devam konu olacağı biliniyor. Leyla ile Mecnun dizisi tümüyle devam dizisi olacak ve çok yakında çalışmalarına başlanacak. Leyla ile Mecnun dizisinin çekimleri yaz aylarında başlayacak. 

Editör: Wan Haber