OGM Pictures’in yapımını gerçekleştirdiği, Gülseren Budayıcıoğlu'nun gerçek karakterlerin gerçek yaşam hikayelerini içeren eserlerinden uyarlanan kırmızı oda dizisi TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam ediyor.

 Ekrana gelen 20. bölümü öyle AB ile artı abc1 kategorilerinde birinci olarak Cuma akşamlarının en çok izlenen yapımı olmayı başardı. Bu dizi totalde ise birinciliği Arka Sokaklar dizisine Kaptırdı ve günü ikinci olarak tamamladı.

Aslıhan Gürbüz ile Burcu Biricik'in hayat verdikleri Boncuk ile Kumru karakterlerinin masallarının derin izleri bu bölümde de izleyicileri oldukça derinden etkilemeyi başardı.

Her iki ünlü oyuncu da performansları ile adeta alkış topladı. Dizinin başarısında da büyük bir pay sahibi oldu bu ikili. Kırmızı oda dizisinin yeni bölümünde Boncuk yani Burcu biricik aşkına tutunduğu Can'ın hayal olduğunun farkına varıp bir bütün umutları tükenince Doktor hanımın şefkatine sığındı.

Boncuk’un yaşamış olduğu büyük hayal, izleyicileri de derinden etkiledi. Sosyal medya platformlarında bu sahnelere genellikle çok yorum yapıldı.

Dr Ayşe doktor hanımla sohbet ederken, dertleşirken babasının hayatını kaybetmesinden sonra gittikçe sessiz bir hal alan annesinin içerisinde yaratmış olduğu boşluğu ve baba figürü yerine koyduğu dayısına özlemini anlattı.

Kırmızı oda dizisi yeni bölümü ile 22 Ocak Cuma akşamı TV8 ekranlarında sizlerle beraber olacak.

Editör: Wan Haber