TV8 ekranlarında izleyicisi ile buluşmaya devam eden kırmızı oda dizisi, gerçek yaşam kurguların seyirci karşısına çıkarmaya devam ediyor. Dr. Gülseren budayıcıoğlu’ un Madalyonun içi adlı kitabından uyarlanmış olan kırmızı oda dizisinde kumrunun hikayesi Gündem yaratmaya devam ediyor. Hayatı boyunca çok büyük acılar çekmiş ve üvey babası tarafından tacize uğramış, adeta hayatı kabusa dönmüş Kumru ile üvey babası Servet sosyal medyada olay oldu peki kırmızı oda kumrunun hikayesi nedir? Kumrunun üvey babası kimdir? İşte Bu soruların cevapları ve çok daha fazlası bu makalede sizler için yazıldı, hepinize keyifli okumalar dileriz hadi başlayalım...

Kırmızı Oda Dizisi Ne Zaman Yayınlanıyor , Konusu Nedir?

Binnur Kaya'nın başrollerinde oynadığı dram yüklü gerçek yaşam kurguları ekrana Taşıyan kırmızı oda dizisi, 19 Şubat Yani dün akşam 25 yeni bölümü ile izleyici karşısına çıktı . Her hafta birbirinden çarpıcı ve üzücü hikayelerini konu edinen kırmızı oda dizisine birkaç haftadır Kumru karakteri ile oynayan Aslıhan Gürbüz damgasını vurmayı başarıyor. Üvey babasının kendisini taciz etmesi ile başlayan hayatı giderek daha da zor bir hal alan kumruyu değişik bir batağa sürüklemiştir. Kırmızı oda son bölümde de Kumru anlatmış olduklarıyla herkesi ekran başına kilitlemeyi tekrar başarıda. Bunun sonrasında ise kırmızı oda kumrunun hikayesi nedir?  Kumrunun üvey babası kimsir? Gibi soruların cevapları son zamanlarda arama motorlarında araştırılmaya başlandı.

Kırmızı Oda Kumrunun Hikayesi Nedir?

Kırmızı oda dizisinde Kumru karakterine can veren Aslıhan Gürbüz'ün yaşamış olduğu hikâye; Madalyonun içi adlı kitapta kurbanlar bölümünden esinlenerek meydana getirildi. Çünkü kitap içerisinde Kumru diye bir karakter yok. Onun yerine hikayesi ona çok benzeyen Hayal ismin de genç bir kız dile getiriliyor. Hayalin hikayesi ise şöyle başlıyor; hakim bir baba ile öğretmen Bir annenin 2 kızından en büyüğüdür. Babasının alkol bağımlısı olduğu dönemlerde kendisini dövdüğünü dile getiren Hayal, lise zamanlarında bir çocuk ile tanışır. Ailesi her ne kadar kabul etmese de onunla evlenmek açısından diretir. Okuldan ayrılarak evlenen Hayal, 5-6 sene sonra eşinden kaçarak aile evine geri dönmüştür. Babası ile ailesinden baskı gören bir kez daha aşık olur bir kez daha evden kaçan hayalin hikayesi Böylelikle başlamış olur. Çalışmayan bu adam zaman içerisinde eve arkadaşlarımı da getirmeye başlar. Yenilen yemekler ve iç ilişkilerden Sonra Hayal Eve gelen misafir ile yalnız bırakıldığını geri getirir. Hayal, o gün sevdiği adamın kendisini para karşılığında sattığını anlatılmıştır.

Kırmızı oda dizisi Her hafta cuma akşamı TV8 ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor!

Editör: Wan Haber