Televizyon ekranlarında izleyici ile buluşan diziler arasında müthiş bir reyting yarışı devam ediyor. Dün akşam yani Cuma akşamı değişik sonuçları da beraberinde getirdi. Herhangi bir dizi düşüş yaşadığında bir başka dizi hemen onun yerini kapabiliyor. Arka Sokaklar dizisi de 15. sezonunda olmasına rağmen TV8 ekranlarında yeni bir proje olarak sunulan Kırmızı Oda dizisindeki ani düşüşten faydalanarak 1. Sıraya yerleşmeyi başardı.

Erler filmin yapımını üstlendiği yapımcılığını Türker İnanoğlu’nun yaptığı, yönetmen koltuğunda ise Orhan Oğuz’un bulunduğu Ozan Yurdakul ile Sinan Yurdakul’un senaryosunu kaleme aldığı dizi Total kategorisinde dün akşam en çok izlenen dizi olarak ilk sıradaki yerini aldı.

Arka Sokaklar dizisinin ekrana gelen 573. bölümü bütün kategorilerde 8 reyting oranları elde ederek Kırmızı Oda’nın Bir Hayli önünde bulundu. Başrollerinde Şevket Çoruh, Zafer Ergin, Özgür Ozan, Ozan Çobanoğlu, Oya Okar ve Alp Korkmaz’ın bulunduğu Arka Sokaklar dizisinin bu başarısı takdire şayan.

TV8 ekranlarının sevilen dizisi kırmızı olan AB abc1 kategorilerinde ise gülü birincilikle bitirdi Binnur Kaya’nın başrollerinde bulunduğu dizinin 9-10 arası resimlerde elde etmiş olduğu bu iki kategoride de rakipsiz olduğunu ve açık ara farkla birincilikler elde ettiğini hemen hatırlatmakta fayda olacaktır 15 Ocak Cuma akşamı ekranlara gelen Arka Sokaklar ile kırmızı oda dizilerinin yer değişikliği bayağı bir konuşulduğu.

Editör: Wan Haber