TV8 kanalının sevilen dizisi Kırmızı Oda, yeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Kırmızı Oda dizisi gerçek yaşanan hikayelerden uyarlanan bir dizi olduğu için tüm izleyiciyi ekranlara kilitliyor. Acı, dram, aşk, heyecan, korku ve daha birçok duygunun bir arada sunulduğu dizide yeni bölümler merak konusu oldu. Kırmızı Oda dizisi oyuncuları, konusu ve yeni bölümleri ile tam not almayı başaran diziler arasında yer aldı. 
Kırmızı Oda dizisi nerede çekiliyor?
Kırmızı Oda dizisi İstanbul’un çeşitli yerlerinde çekiliyor. Her bölüm için farklı bir mekan kullanılıyor. Her bölümü ile farklı olaylar anlatıldığı için birbirinden farklı ortamlar kullanılıyor. Kırmızı Oda dizisi için Beykoz, Üsküdür ve Ortaköy gibi mekanlar kullanılıyor. Çoğunlukla Üsküdar ilçesinde yapılan çekimler bazen farklı bölgelerde de yer alıyor. Klinik ise İstanbul Beykoz Kundura Fabrikasıdır. Dizinin yeni bölümleri büyük bir heyecan içinde çekilmeye devam ediyor.
Kırmızı Oda dizisinin konusu nedir?
TV8 ekranlarının sevilen dizisi Kırmızı Oda, birçok doktorun bir arada hastaları ile ilgilendiği bir dizidir. Psikologlar bir klinikte hizmet vermektedir ve gelen her bir hasta yeni bir hikayenin başlangıcıdır. Her hastanın acı hikayesi dikkat çekmektedir. TV8 kanalının muhteşem dizisi yeni bölümleri ile izleyicileri ekranlara kilitlemeyi başarıyor. İki üç doktor, hastalarının psikolojik durumunu düzeltmeye çalışmaktadır. TV8 kanalının sevilen dizisi Kırmızı Oda, reyting rekorları kırmaya devam ediyor.
Kırmızı Oda dizisi hangi eserden esinlenilmiştir?
TV8 ekranlarının sevilen dizisi Kırmızı Oda, Gülseren Budayıcıoğlu’nun muhteşem romanından esinlenilmiştir. Gülseren Budayıcıoğlu romanından yola çıkan dizi, yeni hikayeler ile süslenmiştir. Usta yazar reyting rekorları kıran Camdaki Kız dizisinin de yazarıdır. Büyük başyapıtlar öne süren Gülseren Budayıcıoğlu, izleyicilerden tam not almaya devam ediyor.

Editör: Wan Haber