ATV ekranlarında Cumartesi akşamları Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumu ile yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışma programını ara verildi, yarışma programının yerine ise yeni dizi Kardeşlerim bu akşamdan itibaren başlayacak. ATV ekranlarında izleyici ile buluşacak olan yeni yapım kardeşlerim projesi hafta sonu başlayacak. Yani bu akşam itibariyle sizlerle beraber olacak. Acıklı hikayesi ve 4 kardeşim yaşam mücadelesi ile kardeşlerim adındaki dizi, seyredenleri adeta gözyaşlarına boğacak cinsten. Kardeşlerim dizisi oyuncu kadrosu, karakterleri ile konusu ile oldukça dikkat çekmeyi başardı. Peki kardeşlerim dizisi ne zaman başlayacak? Kardeşlerim dizisi nerede çekiliyor ve soru işareti işte dizinin bilinmeyenleri ile ilgili bütün her şey bu makalede...

Kardeşlerim Dizisi Ne Zaman Yeni Hayatına Başlayacak?

Ben seni 1 ekranlarında başlayacak olan kardeşlerim dizisinin bu akşam ilk bölümü Yayınlanacak. Fragmanı yayınlandı ve fragmanda dahi pek çok izleyici sosyal medya hesaplarında çok etkilendiklerini dile getiren çeşitli yorumlar bırakmışlardır.

Kardeşlerim Dizisinin Yönetmeni Kimdir, Senaryosunu Kim Yazıyor?

 NGM’nin yapımına imzasını atmış olduğu kardeşlerim dizisinin yönetmeni koltuğunda Serkan birinci otururken, Gül Abus Semerci’de senaryosunu kaleme alıyor.

Kardeşlerim Dizisi Konusu Nedir?

Başrollerinde Celil nalçakan, Cüneyt Mete, Halil Özgür sarı, Fadik Sevin Atasoy, Ahu Yağtu ile Simge Selçuk gibi oyuncuların olduğu kardeşlerim dizisi, herkese ve Her şeye rağmen birbirinden kopmayan, düştükçe birbirine kenetlenip tekrardan ayağa Kalkan gençlerin umut dolu ölçüsünü dile getiriyor.

4 kardeşin anne ve babası hayatını kaybettikten sonra yaşam ile nasıl mücadele edilmesi gerektiğini en iyi anlatan kurgulardan biri kardeşlerim dizisinde birbirine sımsıkı kilitlenecek hayat hikayeleri sizleri bekliyor.

Kardeşlerim Dizisi Nerede Çekiliyor?

Kardeşlerim dizisinin çekimleri İstanbul'un Avrupa yakasındaki Fatih semti ve pek çok semtte aynı anda gerçekleştiriliyor. Fragmanı ekranlara gelen kardeşlerim dizisi, yayınlanan fragmanı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. İzleyenleri duygu dolu dakikalar bekleyecek kardeşlerin dizisini izlerken. Bu akşamdan itibaren ATV ekranlarında izleyici ile buluşacak olan kardeşlerim dizisinin yeni bölümünü izleyebilirsiniz.

Kardeşlerim dizisi, bir bölümü ile bu akşam saat 20:00’da ATV’de!

Editör: Wan Haber