Kardeşlerim yayınlandığı günden bu yana çok büyük bir hayran kitlesi tarafından izlenmeye başlandı. Dizinin hayranları kardeşlerim dizisinin tekrar bölümlerin ne zaman yayınlanacağını merak etmeye başladılar.

Dizinin özeti Anne, Akif Atakul’un yazlığına temizlik için gidecektir. Orada patronu ve Atakul ailesinin dostunu yani Suzan Manyaslı’yı yataktayken görüyor.

Anne, bu olayın ardından eve gitmek isterken Akif’in ısrarıyla onun arabasına biniyor ve kaza geçiriyor. Ölmeden önce kocasına bu olaydan bahsettiği için kocası Akif beyden şüpheleniyor. Hesap sormaya gittiğinde düşerek hayatını kaybediyor.

Bir günde hem annesini hem de babasını kaybeden çocuklara hiçbir akrabası sahip çıkmıyor. Evin büyüğü Kadir, hayatlarını devam ettirmek için iş arıyor. Ev sahiplerinin çocukları evden atması sonrasında çocuklar amcalarında kalmaya başlıyor. Yengeleri Şengül bu duruma sorun çıkarıyor.

Çocuklar amcalarının kümesinde yaşamaya başlıyor. Küçük çocuk Emel zatürre oluyor. Büyük çocuk Akif beyin iş teklifini reddetmiştir ancak zor durumda kalınca teklifi kabul ediyor. Kolejlerden birinde garson olarak işe başlıyor. Kardeşler de kolejde burslu olarak okumaya başlıyor.

Dizide fazla dram kullanılması çok eleştirilmiştir. Anne babanın aynı gün ölmesi, yengenin kötü davranması üzerine çocukların kümeste yatması, Kadir’in iş ararken kötü şeyler yaşaması seyirci tarafından abartı olarak karşılanmıştır

Editör: Wan Haber