Kardeşlerim dizisini izleyenler, gözyaşlarına hakim olamıyor. Anneyle babasız bir şekilde büyümenin zorlukları ile mücadele eden 4 kardeşin yaşam mücadelesine adeta tutuklu kaldı... Gönül Dağı dizisinin bütün kategorilerde birincilikleri aldığı cumartesi akşamlarına yükselen bir giriş yapan kardeşlerim, Belki de henüz TRT1 dizisine rakip değil fakat yakın zaman içerisinde bu şekilde bir serüven istedilerse Eğer bütün kişiler kategorisinde izleyicisini artırarak rakip bile olabilir.

AB ile abc1 kategorilerinde ve bütün kişilere göre daha düşük olanlar elde eden izi, reytinglerde cumartesi akşamlarının en başarılı 2 projesi konumuna geldi. Tek problemleri hayat mücadelesi olan 4 kardeşin iç Burkan, sevgi dolu hikayesi de 5. yeni bölümde yine izleyicileri sarsacak yeni gelişmeler meydana gelecek.

Kardeşlerim 5 bölüm 2 fragmanı yayınlandı

Yeni bölümde izleyicileri sinir edecek bir gelişme meydana gelecek.

4 kardeşin yaşama beraber tutuldukları bir ortam vardı fakat şimdi kardeşlerin arasına ihtimali de ortaya çıktı. Fragmanı yansıyan görüntüleri izleyicilerde tepki gösterdi.

Bir dizi hayranı ise "senarist ne kullanıyorsan Elindekini sakince yere bırak ve kardeşlerin arasını bozmaya çalışan o Dumanlı kafanı hemen toparla, tamam mı? 'Şeklinde çıkıştı Cumartesi akşamı yeni bölümü sabırsızlıkla beklediklerini dile getiren dizi hayranları, Melisa yüzünden abi ile kardeşin arasını bozulmasını Tabii ki de istemiyor. Bu sebeple de senariste yönelik sosyal medya hesaplarını sıklıkla paylaşarak dikkat çekilmeye çalışılıyor.

Kardeşlerim dizisi 5. yeni bölümüyle bu akşam saat 20:00'da ATV ekranlarında sizlerle beraber olacak!

Editör: Wan Haber