ATV ekranlarında yayınlanması beklenen Kalp Yarası dizisinden yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor! Önümüzdeki haftalarda yayınlanmaya başlayacak olan dizinin afişi kısa bir süre önce yayınlandı. Oldukça popüler oyuncuların yer aldığı Kalp Yarası dizisi büyük bir heyecanla bekleniyor!


Tomris Giritlioğlu'nun hikayesinden uyarlanarak yapılan Kalp Yarası dizisinden hangi oyuncuların yer alacağı da kesinleşti. Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin, Merve Çağıran ve Toprak Can Adıgüzel dizinin başrolünde yer alacak. Süreç Film imzalı aşk ve dram dizisinin senaryosunu ise Sema Erol ile Mahir Erol kaleme alacak. Antakya'da çekimleri gerçekleştirilen dizi çok yakında ATV ekranlarında yayınlanmaya başlayacak.


Kalp Yarası dizisinin konusu nedir?
Ailelerinin isteği ile evlilik yolunda ilk adımlarını atan Ferit ve Nilgün çok yakında dünya evine girecektir. Ancak bir gün Ferit, Nilgün'ü seyisin oğlu olan Ömer'le samimi bir şekilde görür. Ne yapacağını bilemeyen Ferit, Ayşe'yle karşılaşır ve ona çok ilginç bir teklifte bulunarak aralarında gerçek ve büyük bir aşk başlamasına neden olur.


Kalp Yarası dizisi ne zaman başlayacak?
Büyük bir merakla beklenen Kalp Yarası dizisinin ne zaman yayınlanacağı şu an için kesin değil. Ancak dizinin Haziran ayında ATV ekranlarında yayınlanması bekleniyor.


Kalp Yarası dizisinin oyuncu kadrosu:
Gökhan Alkan – Ferit
Yağmur Tanrısevsin – Ayşe
Toprak Can Adıgüzel – Ömer
İnanç Konukçu – Sinan
Nail Kırmızıgül -İhsan
Yonca Şahinbaş - Vedia
Rıza Akın - Hüseyin
Kemal Burak Alper - Taha
Merve Çağıran – Nilgün
Zehra Yılmaz – Betül
Şenay Gürler
Burçin Abdullah

 

Editör: Wan Haber