Türkiye'nin Lider konumunda bulunan online içerik izleme Platformu Blue TV yeni bir yarışma programına ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Her geçen gün yetenekli bir yarışmacının mangal ve et hususundaki becerilerini izleyici ile buluşturacağı 'Gürkan Şef İle Ateş oyunları' 6 Mart tarihinde Blue TV'de başlıyor.

Arşivinde bulunan yerli ve yabancı içerikleri ile Türkiye'nin en çok izlenen ve beğenilen dijital Platformu olma konumunu koruyan, koleksiyonuna yeni bir yarışma programını daha eklemeye hazırlanıyor. Birbirinden yetenekli yarışmacının, Gürkan Şef'in hazırlamış olduğu menüleri eksik olmayacak bir şekilde sunması açısından kıyasıya mücadele edeceği 'Gürkan Şef İle Ateş oyunları' 6 Mart tarihinde BluTV ekranlarında izleyici ile buluşacak.

İlk fragmanı ekranlara gelen yarışma programında Gürkan Şef, hem jüri hem de eğitmen olarak yarışmacılar ile et ile mangalın çeşitli inceliklerini değerlendirecektir. Gürkan Şef'in vereceği kritik karar ile 12 yarışmacı arasından 2 finalistin seçileceği heyecan dolu yarış ve, izleyicilerden Şimdilik tam not almayı başardı.

Birbirinden değişik ve çeşitli et pişirme uygulamalarından etlerine nasıl konuklar da ya da diğer misafirlere servis edileceğine kadar pek çok Detay masaya yatırılacak ve yemeğin görsel bir şölene dönüşecek yarışma 'Gürkan Şef İle Ateş oyunları' 6 Mart tarihinden itibaren Blue TV platformunda izleyiciyle buluşacak.

Gürkan Şef İle Ateş oyunları yemek yarışması programı 6 Mart tarihinden itibaren Blue TV platformunda sizlerle!

Editör: Wan Haber