Cumartesi akşamları TRT 1 ekranlarında serüvenine devam eden Gönül Dağı, 18. yeni bölümü geride bıraktı. Şimdi ise artık gözler 19. yeni bölüme çevrildi. Ekranlara gelmiş olduğu günden itibaren çok büyük bir izleyici kitlesine hitap etmeyi Başaran Ve kalpleri kazanan, geniş bir hayran kitlesi elde etmeyi Başaran dizinin 2 haneli reytingleri ile de bu sezonun en başarılı projelerinden biri olması Gönül Dağı dizisini mutlu ediyor.

Berk Atan ile Gülsim Ali İlhan başrollerinde oynadıkları Gönül dağı dizisinin aşıkları da son zamanların en çok sevilen dizi çiftleri yerinden biri olmayı başardı. Dilek ile Taner'in yanı sıra aynı zamanda Cemile ile Veysel, Asuman ile Ramazan ve Zahide ile sefer Gönül Dağı hayranlarının çok büyük bir ilgi odağı haline gelmeyi başarıyor.

Yukarıda zikredilen çiftlere bir yenisinin daha eklenmesini izleyiciler büyük bir istek ile bekliyor. Utku ateşin hayatı verdiği Serdar ile Zümre Meğreli’nin can verdiği Elif karakterlerinin birbirlerine çok yakıştığını dile getiren dizi hayranları onların sahnelerini izlemekten de çok büyük bir heyecan duyuyor. Fakat senaristlere bir mesaj gönderen Gönül Dağı dizisi fenomenleri, Serdar ile Elif'i yalnızca iki dakika izledik. Fragmanda da Gözlerimiz onları aradı. Sevenleri de çok nokta ne olur bunları Aşk yaşasınlar Biz bunu çok istiyoruz. 'Şeklinde çeşitli fikirlerini paylaştılar.

Gönül Dağı Dizisi 19.Yeni Bölümüyle 6 Mart Cumartesi Akşamı TRT 1'de Sizlerle beraber Olacak!

Editör: Wan Haber