FOX TV’de Salı akşamları ekranlara gelen baraj dizisi özellikle de son bir kaç bölümdür vites değiştirdi. İlk bölümü koronavirüsü salgınından önce yayınlanan ve çokça konuşulan dizi, sonrasında ise 6 ay gibi uzun bir süre setlere ara vermişti. Tekrardan ekrana dönüş yapan dizi, izleyicilerin büyük bir bölümünü geri getirmekte zorlanan baraj dizisinde hikayedeki değişimler sonunda amacına ulaşmayı başardı.

Senaryoda Nazım ile ilgili gerçek ortaya çıktıktan sonra kurgu öyle hızlı bir şekilde işlemeye başladı ki ruhsuz sahneler gidip artık yerine daha aksiyon ve daha adrenalin dolu anlar geldi. İzleyiciler, bir tarafta dizinin etrafında kenetlenirken özellikle de 5’li reytinglere kadar çıkarak harika bir performans sergileyen baraj dizisinde 14 bölüm geride kalmış oldu.

24 Kasım salı gecesi ekranlara gelecek olan BARAJ dizisinde ise Nehir, Nazım’a fena halde kapak yapmaya hazırlanıyor. Hakan Bey ise Nehir’in peşini bırakmıyor. Nazım’ın arkadaşı olan Hakan, niçin Nehir ile bu kadar yakından ilgilenip her defasında tesadüfen karşısına çıkmaya çalışıyor? Dizide yine olaylar karışacak.

Nehir’in Nazım’a yönelik “Beni bir daha arama, bizim artık bir araya gelmemiz imkansız, bu durumu artık zorlaştırma!” demesinden sonra ortalığın karışacağı gözlemlenmektedir. Nermin hususunda yalan konuşmaya başvuran  Nazım, Nehir ile tekrardan nasıl barışacak kara kara onu düşünüyor.

Baraj dizisinin konusu nedir, Oyuncuları Kimlerdir?

Nazım, 40’lı yaşlarda, sert bir aksana sahip, saçları ve sakallarına hafif beyazlıklar düşmüş, olgun birini canlandırmaktadır. Bir baraj inşaatında ustabaşı olarak görev yapan nazım, tavizi elden bırakmayan, disiplinli ve İçine kapanık birisini oynamaktadır. Çok az konuşan, geçmişi ile ilgili herhangi bir şey bilinmeyen birisidir.

Nehir ise 25 ile 30 yaşlarında genç, güzel bir kadını canlandırmaktadır. Yetimhanede büyümüştür. Güçlü duruşunun arkasında yetimhanedeki hayat hikayesi yatmaktadır. Oldukça kırılgan ve duygusal bir yapıya sahip olma özelliğini taşımaktadır. Genç yaşında Zerrin ile tanışan Nehir, onun himayesinde büyümüştür.

Burak ise 25 ile 30 yaşlarında karizmatik ve kadınları oldukça etkileme gücüne sahip bir oyuncu karakterini ekranlara taşımaktadır. sözcükleri kullanmadaki başarısı ile elde etmiş olduğu başarı, kadınları etkilemektedir.

Başrolde yukarıda kendilerinden kısaca bahsedilen 3 oyuncu oynamaktadır. Üçlü arasındaki çemberde meydana gelen olaylar, kurgular ve baraj inşaatında işçilerin hayatlarını konu alan bu dizi,  Fox TV ekranlarında oldukça büyük başarılara imza atmaktadır.

Editör: Wan Haber