Film, video izleme içerik platformlarının sayısında artış yaşanınca dizilere olan ilgi de aynı şekilde artış gösterdi ve bu dizilerde oynayan oyuncular da üst üste proje bulma hususunda sıkıntı yaşamıyor. Kanal D ekranlarında yaz aylarında izleyici ile buluşan ve kış sezonunda fazla ekranda tutunamayan dizilerden birisi de Çatı Katı Aşk olmuştu.

Çatı Katı Aşk dizisi final yaptı. Fakat oyuncular yep yeni dizilerin kadrolarına geçiyor.

  • ilk etapta Çatı Katı Aşk dizisinde Günah Keçisi ilan edilen Ezgi Şenler TRT 1’in dizisi teşkilata katılarak hakkındaki olumsuz yorumları Böylelikle boşa çıkarmış oldu.
  • Diğer taraftan ise yine aynı şekilde Çatı Katı Aşk dizisinde Başarılı bir şekilde rol alan Nilay Deniz’in Show TV’nin yeni dizisi kırmızı kamyon ile sözleşme imzaladığı açıklandı.
  • iki genç oyuncunun proje bulma hususunda problem yaşamaması oldukça dikkat çekiciydi.

Çatı Katı Aşk dizisinin başrollerinde bulunan bir diğer isim ise Yiğit Kirazcı da aynı şekilde yakın zaman içerisinde yeni bir proje ile izleyicilerin karşısına çıkacak. Gain patformunda izleyici ile buluşacak olan dizi açısından çeşitli hazırlıklara şimdiden bağışlandı. Bir gazete haberine göre oyuncu Ex Aşkım isimli bir dizi için anlaşma sağladı.

Gain platformunun dikkat çeken dizilerinden olan Ex Aşkım dizisini Devrim Yalçın yönetiyor.

Bakalım önümüzdeki birkaç hafta içerisinde Çatı Katı Aşk dizisinde rol alan başka hangi oyuncu, hangi kadroda yer alacak. Gelişmeleri bu satırlardan takip edebilirsiniz.

Editör: Wan Haber