Geçtiğimiz yıl Ocak ayında vizyona giren Feride filmi bu akşam televizyonda yeniden seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor! Oldukça farklı bir konusu olan Feride'nin başına gelenler sizi kahkahaya boğacak! 


Ali Yorgancıoğlu ve Zeynep Çamcı'nın yönetmen koltuğunda oturduğu Feride filminin senaryosunu da güzel oyuncu Zeynep Çamcı kaleme aldı. Filmdeki Feride karakterine de kendisi hayat veren Zeynep Çamcı böylelikle kendisi tarafından yazılan ve yönetilen ilk sinema filmi projesini hayata geçirmiş oldu. 
Romantik- komedi türündeki Feride filmi bu akşam saat 22.00'da Fox TV ekranlarında yayınlanacak.


Feride filminin konusu nedir?
Bir moda kariyeri yapmak ve bu yolda emin adımlarla ilerlemek isteyen Feride'nin hikayesinde genç ve güçlü bir kadın göreceksiniz. Yer altında bulunan bir dikim atölyesinde çalışan Feride bir gün patronu ile büyük bir iddiaya girer ve bütün hikaye böyle başlar. Patronuna kafa tutan Feride böylelikle kendisini büyük modacılara kafa tutarken bulur.


Feride filminin oyuncuları kimler?
Oldukça popüler  bir oyuncu kadrosuna sahip olan Feride filmi konusu kadar oyuncu kadrosu ile de dikkatleri üzerine çekiyor.  Daha önce birçok dizi ve sinema projesinde yer alarak karşımıza çıkan Zeynep Çamcı,  BKM Mutfak oyuncularından Ersin Korkut ve Barış Yıldız Feride filminde yer alan oyuncular arasında yer alıyor.
Zeynep Çamcı 
Ersin Korkut
Barış Yıldız
Anıl Tetik
Osman Akça
Ceren Taşçı
Ali Barkın
Aycan Koptur
Fırat Sobutay

 

Editör: Wan Haber