Fatma Öz günlerdir kayıp ve herkes onun nerede olduğunu merak ediyor. Fatma Öz’ün ailesi yayına gelerek kızlarının kaybolmasından eski sevgilisini sorumlu tuttular. Olaydan sorumlu tutulan herkes ifade verdi. İki çocuk annesi Fatma Öz günlerdir bulunamıyor ve hiçbir şekilde yayın ile iletişim kurmuyor. Ailesi ile görüşmeyen ve eski sevgilisi ile birlikte yaşayan Fatma Öz, günlerdir kayıp olduğu için tüm şüpheliler ifade vermek için yayına bağlandı.
Bahri bey intihar etti!
Bahri bey tüm yayın boyunca suçları inkar etti ve soruları cevapladı. Evi gösteren ve ekiplerin aramasına izin veren Bahri beyin, çelişkili tavırları dikkat çekti. Fatma Öz kaybından sorumlu olan birlikte yaşadığı eski sevgilisi dün yayından sonra kaçtı ve intihar ettiği öğrenildi. İntihar ederken bulunan Bahri bey, psikolojisinin bozuk olduğunu ve tedavi altına alınması gerektiğini söyledi. Tüm bunlar üzerine tedavi altına alınan Bahri bey, hastaneye yatırıldı. Olaylardan kaçan ve intihar eden Bahri beyin neden böyle bir davranış sergilediği merak edildi.
Ebe olduğu öğrenilen kadın neler dedi?
Fatma Öz’ün eski sevgilisi ile birlikte olan ebe kadın, yayına bağlanarak Bahri beyi korudu. Bahri bey ile ihanet ettiği Fatma Öz’e ne olduğu araştırılıyor. Yasemin hanım, Bahri beyin evli olduğunu bilmediğini söyledi. Emekli ebe olduğu öğrenilen Yasemin hanım, Bahri bey ile konuştuğu sırada başka bir kadının varlığından haberi olmadığını dile getirdi. Fatma Öz kaybından sonra her olaydan haberi olan Yasemin hanım, Bahri bey ile ilişkisini hemen kestiğini söyledi. Yasemin hanım, Bahri beyi sadece iki aydır tanıdığını söyledi. Yasemin hanım canlı yayında kimseyi dinlememesi herkesi sinir etti. Müge Anlı yayına bağlanan Yasemin hanım ile diyalog kuramayınca adeta çılgına döndü.

 

Editör: Wan Haber