Harika senaryosu ve mükemmel oyuncu performansları ile adını zirvelere her zaman yazdırmayı Başaran Eşkıya dünyaya hükümdar olmaz dizisinde yeni bir dönemin artık adımları yavaş yavaş atıldı. Bu hafta ekranlara gelen bölümde Ceylan'ın, Yaman'ın yardımı sayesinde Fuat'ın elinden kurtarılması ile ilgili İshak gelerek operasyonu devraldı ve Çakırbeyli ailesinin yüreğini yakacak bir Emir verdi.

Ceylan, yaşanan Tüm bu kötü gelişmelerden sonrası yurtdışına çekmeye karar verecek Hızır ile konuşacak bu durumu. Fakat otel çıkışında İshak tarafından gönderilmiş olan adamın Alparslan'ı vurması herkesin yüreğini yakmıştı. İzleyiciler, yaşanan bu elim olay sonrasında Eşkıya dünyaya hükümdar olmaz 183 bölüm fragmanını büyük bir heyecan içerisinde beklemeye koyuldu. Alparslan'ın hayatını kayıp edip etmeyeceği ise akıllarda bir soru işareti olarak bulunuyor.

Alparslan'ın vurulması ile beraber artık sulh falan yok, Eceli gelen hışmına uğrayacak. Eşkıya dünyaya hükümdar olmaz dizisinde tabiri caiz ise bundan sonra adeta kan gövdeyi götürecek Fuat'ın ölümü ve Ceylan'ın kurtarılması haftanın en çok tartışılan ve konuşulan hususların dan biridir. Çakırbeyli Ailesi camlarından çok sevmiş oldukları Alparslan'ın vurulmasından sonra büyük bir şok geçirdikten sonra etraflarında kimlerin olup kimlerin olmadığına da Böylelikle dikkat etmiş olacaklar.

Alparslan öldü mü?

Yunus Emre Yıldırım Erzin tam 6 sezondur başarılı bir biçimde can verdiği Alparslan Çakırbeyli karakterinin diziye veda edip etmeyeceği yeni bölümde artık netlik kazanacak gibi görünüyor. Özellikle de Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin hayranları, yeni bölümde en çok Alparslan'ın ölüp ölmediğini merak eder yeni bölümü dört gözle beklemeye başladılar.

EDHO Son Bölümde Neler Yaşandı ?

Annesinin alıcısı daha taze iken Hızır çakırbeylI’nin eşi Ceylan Çakırbeyli ile Bahar Sincanlı’nın kaçırılmasıyla bir şok daha yaşanır. Hızır, Fuat'ın Peşine Düştü. Eşini Kurtarmak amacıyla hemen yola başvuran Hızır Çakırbeyli, hasmı Yaman Korkmaz'ın da yardım etmesi ile Suat'ın peşine düşer. Yaman Korkmaz Birgül Hızır Çakırbeyli yardım elini uzatır, Diğer taraftan da kendi planlarını uygulamaya başlar.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 183. bölümünü izleme sakın unutmayın!

Editör: Wan Haber