Pazartesi Akşamları Fox TV ekranlarında izleyici ile buluşmaya devam eden çukur dizisinin 112. Bölümü de böylelikle geride kalmış oldu. Artık dizinin finaline de çok az bir zaman var. 125. bölümde final yapması beklentisi Doğan çukur dizisinden ayrılanlar da artmaya devam ediyor. Dizinin oyuncuları ise yeni dönem açısından kendilerine yeni projelerde yer almak amacıyla şimdiden harekete geçti. Aliço karakterine Can vermekte olan Rıza Kocaoğlu çok başarılı bir performans sergilediği için bazen sosyal medya platformlarında kendisinin gerçekten de bir rahatsızlığının olup olmadığı gibi hususlar araştırılmıştı.

Rıza Kocaoğlu Çukur’da hayranlarından güçlü bir destek aldı, şöhretine şöhret katt. Kocaoğlu Ayrıca Hazal Subaşı ile de yakınlaştı ve aralarında büyük bir aşk başladı. Rıza Kocaoğlu’na oldukça fazla şey katan çukur dizisinin finali adım adım yaklaşırken, oyuncu yakın arkadaşı Sarp Akkaya ile yepyeni bir dizi işine koyuldu. Bir gazetecinin Instagram hesabından yapılan paylaşıma göre Kaybedenler Kulübü’nün spin-off projesi açısından ikili şimdiden çalışmalara başladı bile.

Mehmet Ada Öztekininde yönetmen koltuğunda oturduğu ekip dizinin ismini açıkladı 6.45 yayınevinde standart bir gün olarak belirlenmiş olan dizinin çekimlerinin de 2021 senesinin Şubat ayı içerisinde başlaması bekleniyor Samet film adlı şirket aracılığı ile dizinin hazırlıklarına Böylelikle başlandı proje Acun Ilıcalı’nın 2021 tarihinde yayın hayatına başlayan Exxen platformunda yayınlanacak ve Kaan çaydamlı da senaryoyu yazarak Aslında mükemmel bir Projenin ortaya çıkması için elinden gelen gayreti en iyisini sergilemeye çalışıyor Şubat ayında çekimleri başladıktan sonra yakın zaman içerisinde Exxen platformunda Harika bir proje ile baş başa kalacağız.

Editör: Wan Haber