Show TV ekranlarında yayınlanan Çukur dizisinin yeni bölümü 24 Mayıs Pazartesi akşamı saat 20.00'de ekranlara gelecek! Hem oyuncu kadrosu hem de konusu ile büyük bir ilgi gören Çukur dizisinin yeni bölümünde oldukça aksiyon dolu anlar yaşanacak!

Ay Yapım imzalı Çukur dizisinin yeni bölümünde yaşanacak olanlar herkesin soluğunu kesecek! Sinan Öztürk'ün yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin senaryosunu ise Gökhan Horzum ve Damla Serim kaleme alıyor. 

Aksiyon ve heyecanın tavan yaptığı Çukur dizisinde bu akşam yaşanacak olaylar tüm izleyicileri hem şaşırtacak hem de üzecek.

Çukur 129. bölümde neler olacak?
Birbirlerini deliler gibi seven Yamaç ve Efsun sonunda aşklarında muradına eriyor! Oldukça renkli ve güzel bir düğün yapan çiftin bu mutlu anlarına sevdikleri de ortak oluyor. Yeni planı büyük merak uyandıran Amca neler tasarlıyor? Çukur'da ise yeni bir dönem daha başlıyor! Şahram'ın gelmesiyle mahalleye büyük bir saldırı düzenliyor. Koçovalılar ve Şahram'ın karşılaşması ise büyük bir merak ve heyecanla bekleniyor!

Çukur dizisi ne zaman final yapacak?
4 sezondur büyük bir ilgiyle takip edilen Çukur dizisinin ne zaman final yapacağı kısa bir süre önce belli olmuştu. Tam üç bölüm sonra final yapacak olan Çukur dizisi 7 Haziran'da yayınlanacak olan bölümü ile ekranlara veda edecek.

Çukur dizisi oyuncuları kimler?
Yamaç: Aras Bulut İynemli
Sultan: Perihan Savaş
Cumali Amca: Müfit Kayacan
Vartolu: Erkan Kolçak Köstendil
Aliço: Rıza Kocaoğlu
Cumali: Necip Memili
Efsun: Damla Sönmez
Akın: Burak Dakak
Damla: Hare Sürel
Emmi: Kadir Çermik
Ayşe: İrem Altuğ
Saadet: Boncuk Yılmaz
Medet: Mustafa Kırantepe

Editör: Wan Haber