Ünlü oyuncu Cem Yılmaz kısa bir süre önce Twitter hesabından takipçilerine büyük bir müjde verdi! Sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanan ünlü komedyen hayranlarına verdiği sürpriz bir haber ile herkesi heyecanlandırdı.

G.O.R.A, Yahşi Batı ve Ali Baba ve Yedi Cüceler gibi birçok başarılı filme imza atan Cem Yılmaz, Twitter hesabı üzerinden Hokkabaz filmi ile ilgili büyük bir haber verdi! 2006 yılında vizyona giren Hokkabaz filmini yazıp ve yöneten Cem Yılmaz filminin devamının geleceğinin müjdesini verdi!

Film 2022'de geliyor!
Başarılı komedyen sosyal medya hesabında Hokkabaz filminin afişini paylaşarak altına "15 yıl önce yaptığımız bu güzel film için çok güzel mesajlar aldım. Herkese teşekkür ederim, benim kendi hikayemdir. 2022'de bir İskender hikayesi daha yapacağım" mesajını yazdı ve tüm hayranlarını sevindirdi! İskender karakteri ile karşımıza çıkan Cem Yılmaz filmde usta oyunculara da yer vermişti.

Hokkabaz filminde kimler oynadı?
2006 senesinde sinemalarda gösterime giren Hokkabaz filminde Cem Yılmaz, Mazhar Alanson, Özlem Tekin, Tuna Orhan, Tuncer Salman, Kemal İnci, Gürgen Öz, Caner Alkaya, Ayçe Abana ve Bahtiyar Engin gibi önemli isimler yer almıştı.

Hokkabaz filminin konusu nedir?
İskender çocukluk yıllarından beri sihirli olan her şeye ilgi duymuştur. Kendisinin bir sihirbaz olduğunu söyleyen İskender'i yakın arkadaşı Maradona dışında kimse sihirbaz olarak görmemektedir. Çevresi tarafından aşağılanan İskender'e 'hokkabaz' denilmektedir. Babası tarafından da hiçbir zaman takdir edilmeyen İskender, babasıyla turneye çıkmak zorunda kalır ve bu turne ile baba-oğul hem yakınlaşır hem de birbirinden ilginç olaylar başlarına gelir.

Editör: Wan Haber