Perşembe akşamları ekranlara gelmeye başlayan camdaki kız dizisinin ilk bölümü dün akşam yayınlandı ancak zorlu bir mücadele başlayacak. Rakipleri arasından sıyırılabilmeyi başarabilecek mi? Başlangıç gösteren ve gündemde olan diziler de aynı gün yayında olması camdaki kız dizisini zorlayacak mı? işte bu iki sorunun cevabı ve çok daha fazlası bu makalede sizleri bekliyor.

Dün akşam ekranlara gelen camdaki kız dizisinin ilk bölümü izleyiciden İyi bir not almayı başardı. Gerçek bir aşk hikayesini konu alan dizinin rakipleri karşısında nasıl bir yöntem uygulayacağı ise dün akşam belli oldu. Yeni dizi olan bir zamanlar Kıbrıs dizisi ve bir zamanlar Çukurova dizisi ile aynı gün yayında olacak. Bu durum camdaki kız dizinin işini biraz zorlaştıracak gibi görünüyor.

İzleyici Artık Aşkı Hikayelerinden Sıkıldı!

Gündemde pek çok aşk hikayesini konu alan diziler zaten var. İzleyiciler, artık Aşk hikayelerinden ve dizilerinden sıkılmış ve daha farklı konuları ele alan projelere yönelmeye çalışıyor. Mucize Doktor dizisi konusundan Aşk konularını işlemeye başlamıştır ve reytinglerinde ise ciddi manada bir düşüş yaşanmıştı. Camdaki kız dizisinde ise Bir Aşk Hikayesi ile gündeme geliyor. Tek fark ise gerçek bir hikayeden alınmış olmasıdır.

Tarihi Bir Olayı Gündeme Aldı!

Bir zamanlar Kıbrıs dizisi ilk bölümü ile izleyicileri ekranlara adeta kilitledi. Eski gerçek tarihimizi dile getiren diziye ilk bölümden itibaren büyük bir ilgi gösterildi. Bu tarz konular olmadığından dikkatleri üzerine çekti.

Camdaki kız dizisinin bir başka rakibi ise bir zamanlar Çukurova dizisidir. Bu dizinin oyuncu kadrosunda pek çok oyuncu ayrıldı ve yayın hayatına yeni başlayan diziler var olduğu müddetçe bir zamanlar Çukurova dizisi de aynı şekilde Reyting düşüşü yaşayacak. Camdaki kız dizisinin bundan sonraki bölümlerinde nasıl bir performans sergileyeceği ve rakipleri arasından nasıl bir sıçrama yaşayacağı ise şimdiden merak edilmeye başlandı.

Editör: Wan Haber