Güzel oyuncu Pelin Karahan, Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinde İnci karakterine hayat verecek.

Kıbrıs Türk halkının varoluş hikayesini ekranlara taşıyacak olan bir zamanlar Kıbrıs dizisinde İnci karakterine Can verecek olan Pelin Karahan'ın, bütün bu olayların gerçek olduğunu, yaşanmış olduğunu bilmek, oynarken çok başka bir his uyandırıyor Ben de. 'Şeklinde konuştu.

TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşmaya hazırlanan ve TMC filmin yapımcılığını üstlendiği başrollerinde ise Serkan Çayoğlu, Ahmet kural, Pelin Karahan, Gülper Özdemir ile Devrim Saltoğlu'nun oynadıkları Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinde güzel oyuncu Pelin Karahan, dizide Hayat verdiği İnci karakteri ile izleyicinin karşısına çıkacak. Ünlü oyuncu, yeni karakterinin detayları ile ilgili hislerini paylaştı.

Pelin Karahan, İnci Karakterini Anlattı!

Ahmet Kural'ın hayat verdiği Kemal Dereli'nin eşi, iki kız çocuğu annesi olarak karşımıza çıkacak olan İnci karakteri, dizide Kıbrıs adasının varoluş hikâyesinde savaşan güçlü bir kadının sembolü haline gelecek... İnci karakterini canlandırmış olduğu için oldukça mutlu olduğunu söyleyen Pelin Karahan, sözlerine Şöyle devam ediyor…

Benim hayat verdiğim İnci karakteri, o zamanlarda yaşamış olan mücadelenin içerisinde olan pek çok aileden, pek çok kadından bir tanesi Aslında… Kendi halinde, görmüş geçirmiş ve okumuş, adanın belirli ailelerinden biri. Kemal ile Evli ve iki tane kız çocuğu var güzel, mutlu bir yaşamı var Aslında… Her şey güzel ve keyifli bir şekilde başlıyor fakat kanlı Noel denilen gece ve sonrasındaki senelerce meydana gelen olaylar aileyi dağıtacak ve Paramparça edecek. Burada İnci'nin duruşu benim için Aslında oldukça önemli. Milletine, Devleti'ne faydalı olmaya çalışacak. Ben İnci'ye Hayat verdiğim için çok mutluyum. şeklinde konuştu.

Editör: Wan Haber