Bir haftalık aradan sonra tekrardan izleyicisi ile buluşan ATV yeni dizisi 9 ile 12 arası reytingler elde ederek bütün kategorilerde birincilik elde etmeyi başardı dizinin sosyal medya platformlarında da yankısı çok güçlü olduğu yapımını Times prodüksiyon’un yaptığını ve Timur Sağcı ile Burak Sağyaşar’ın yapımcılığını gerçekleştirdiği bir zamanlar Çukurova dizisi Atv ekranlarında aşkın sınırsız, kavganın ölümüne, Umudun inadına işlendigi  hikayesi ile reytingin zirvesindeki geriliği 80. haftasında da korumayı başardı.

Bir zamanlar Çukurova dizisi projesi ile dikkatleri çeken bir başka gelişme ise Hande Soral’ın canlandırmış olduğu Ümit karakterinden geldi. Ümit ile Fikret’in daha önce sevgili oldukları ortaya çıkınca izleyici büyük bir şok yaşadı. Fikret’in amacının ne olduğu merak edilirken Ümit’i de nasıl kullanacağı soruları soruluyor. Özellikle de Ümit ile Demir arasında yaşanacaklar da hikayenin ilerleyen bölümlerinde çokça konuşulacak gibi duruyor.

Bir Zamanlar Çukurova 80. Bölümünde Neler Yaşandı?

Artık demir Tam da Züleyha’ya aşkını huzurlu bir ev hayatına bırakmış evliliklerini kağıt üzerinde devam ettirmeye arazi olmuş Kendini işine vermişken, şehre bir Ümit geldi yolda lastiği patladı için yardım etti, gizemli güzelden etkilendi, kendinden bile saklarken önce arkadaşları ve Yemekten sonra çarşıda en sonda da şehir Kulübü’nde davete Ümit ile karşılaştı ve gözlerini ondan  alamadı.

Editör: Wan Haber